VIDEO: Srbski igralec izgubil živce med poučevanjem sina v karanteni

Šole, vrtci in ostale izobraževalne ustanove so svoja vrata zaprla širom Evrope, za takšno potezo pa so se odločili tudi v Srbiji.

Prav od tam prihaja video posnetek, v katerem je srbski igralec Milan Kalinić izgubil živce, ko je svojemu sinu moral razložiti učno snov.

Milan Kalinić je na spletu objavil video posnetek, v katerem svojega sina, ki obiskuje osnovno šolo, uči matematike. Skupaj sta reševala domačo nalogo, pri razlagi pa je bil srbski igralec vidno živčen. Naloga se mu je namreč zdela lahka, sin pa je vse le stežka dojemal.

"Dobro, Milan, počasi. To je domača naloga, zato se jo tudi rešuje doma, mirno, prosim," je v posnetku moč slišati njegovo ženo, ki je celoten prizor posnela na kamero.

Milan se je po objavljenem posnetku zahvalil vsem učiteljicam, ki izobražujejo otroke. Poglejte si, kakšne težave je imel srbski igralec med poučevanjem sina!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!