VIDEO: Srbski igralec izgubil živce med poučevanjem sina v karanteni

Šole, vrtci in ostale izobraževalne ustanove so svoja vrata zaprla širom Evrope, za takšno potezo pa so se odločili tudi v Srbiji.

Prav od tam prihaja video posnetek, v katerem je srbski igralec Milan Kalinić izgubil živce, ko je svojemu sinu moral razložiti učno snov.

Milan Kalinić je na spletu objavil video posnetek, v katerem svojega sina, ki obiskuje osnovno šolo, uči matematike. Skupaj sta reševala domačo nalogo, pri razlagi pa je bil srbski igralec vidno živčen. Naloga se mu je namreč zdela lahka, sin pa je vse le stežka dojemal.

"Dobro, Milan, počasi. To je domača naloga, zato se jo tudi rešuje doma, mirno, prosim," je v posnetku moč slišati njegovo ženo, ki je celoten prizor posnela na kamero.

Milan se je po objavljenem posnetku zahvalil vsem učiteljicam, ki izobražujejo otroke. Poglejte si, kakšne težave je imel srbski igralec med poučevanjem sina!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!