VIDEO: Sredi noči so hoteli oropati moškega, zdaj se roparjem smeji ves svet

Tatovi na vsakem koraku čakajo na svojo priložnost. Svoje "žrtve" večkrat dlje časa opazujejo, nato pa izkoristijo našo nepozornost, da bi na nepošten način prišli do našega denarja ali naše lastnine.

Z roparji je te dni imel opravka tudi moški iz Brazilije, a jih je s svojim dejanjem pošteno osmešil.

Wilian Ribeiro se je v mraku sprehajal po okrožju Poá v brazilskem mestu Sao Paulo, ko so se mimo njega pripeljali roparji. Na srečo jih je opazil v času, zato je pred njimi začel bežati. Tekel je nazaj, roparji pa so mu z vzvratno vožnjo sledili.

Ko je Wiliana vozilo dohitelo, je znova stekel v nasprotno smer, s tem pa roparje še enkrat znova prelisičil. Ko je to potezo ponovil še enkrat, so roparji obupali in s kraja incidenta pobegnili.

Vse skupaj je posnela varnostna kamera, po zaslugi posnetka pa se te dni roparjem smeji ves svet. Bravo moškemu iz Brazilije za tak domiseln pobeg pred roparji!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep