VIDEO: Sredi Prešernovega trga se je zgrudil na tla! To so storili mimoidoči...

Bi znali nuditi prvo pomoč in rešiti življenja ob nesrečah, ki bi jim bili priča?

V informativni oddaji 24ur Inšpektor so novinarji preverili, kako se odzovemo Slovenci, ko smo priča prizoru, ko bi nekdo potreboval našo pomoč...

Rezultati so šokirali tako novinarje, kot tudi številne gledalce. Že v eksperimentu, ki so ga pred leti opravili študentje medicine, se je pokazalo, kako hitro Slovenci priskočijo na pomoč.

Mimoidoči so preprosto hodili mimo moškega, ki se je pred njihovimi očmi zgrudil na tla. Skoraj nikogar ni zanimalo njegovo zdravstveno stanje, nekateri so se celo zaustavili in prizor posneli na telefon.

Zdaj so video posnetek delili tudi slovenski reševalci, ki javnost naproščajo za deljenje video posnetka naprej, da bi tako vse ozavestili o tem, da je vedno potrebno takoj pomagati!

Bodo rezultati teh eksperimentov zgrozili tudi vas?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Dobro, da ni kaki oštir prišel z vedrom vode in ga tako spravil k sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep