VIDEO: Sredi Prešernovega trga se je zgrudil na tla! To so storili mimoidoči...

Bi znali nuditi prvo pomoč in rešiti življenja ob nesrečah, ki bi jim bili priča?

V informativni oddaji 24ur Inšpektor so novinarji preverili, kako se odzovemo Slovenci, ko smo priča prizoru, ko bi nekdo potreboval našo pomoč...

Rezultati so šokirali tako novinarje, kot tudi številne gledalce. Že v eksperimentu, ki so ga pred leti opravili študentje medicine, se je pokazalo, kako hitro Slovenci priskočijo na pomoč.

Mimoidoči so preprosto hodili mimo moškega, ki se je pred njihovimi očmi zgrudil na tla. Skoraj nikogar ni zanimalo njegovo zdravstveno stanje, nekateri so se celo zaustavili in prizor posneli na telefon.

Zdaj so video posnetek delili tudi slovenski reševalci, ki javnost naproščajo za deljenje video posnetka naprej, da bi tako vse ozavestili o tem, da je vedno potrebno takoj pomagati!

Bodo rezultati teh eksperimentov zgrozili tudi vas?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Dobro, da ni kaki oštir prišel z vedrom vode in ga tako spravil k sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz