VIDEO: Srna je zajčku rešila življenje: Tako je na travniku napadla orla!

Splet je znova obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo neizprosno srno, ko je v bran stopila zajčku.

Na travniku je brez milosti napadla lačnega orla, vse skupaj pa se zanj žal ni končalo dobro.

Kris Miller je v okolici parka Nordic Mountain v ameriški zvezni državi Wisconsin obrezoval drevesa, ko je v travi opazil mrtvega orla. Prav tam je stala kamera za opazovanje živali, ki je posnela nenavadno borbo med srno in orlom.

Orel je tam najprej zgrabil manjšega zajčka, nato je v boj vstopila še srna, ki je hladnokrvno pokončala orla. Zajčku je ob tem uspelo pobegniti na svobodo, orel pa je bil največji poraženec dvoboja.

Poglejte si, kako neizprosne so v borbi lahko srne. Ste že kdaj videli trenutek, ko bi se srna tako hladnokrvno spravila nad orla?
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
ZGLEDA, DA GA JE SRNA VNIČLA....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!