VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerka

Ob koncu preteklega leta je na spletu pristal čudovit video posnetek, ki si brez dvoma zasluži vaš ogled. Hallee Fuqua je dekle, ki si je od vedno želela imeti kužka!

Njeni starši so ji vedno govorili, da bo morala še počakati, kar ji ni bilo najbolj po godu...

Prav zato se je Hallee prijavila kot prostovoljka v zavetišču Humane Society of Stillwater, kjer skrbijo za mnoge kužke. Tam se je zaljubila v psa po imenu Rambo, ki ga je obiskovala tudi v času, ko ji za kužke ni bilo potrebno skrbeti.


Lance Fuqua, Youtube
Prav zato se je oče Lance Fuqua skupaj z ženo odločil, da bosta svojo hčerko presenetila. Tri tedne pred nastankom video posnetka sta skrivaj posvojila kužka Rambota, v sodelovanju z zavetiščem pa vse skupaj hčerki prikrila.

Ko je Hallee izvedela, da so "njenega" kužka posvojili, je od žalosti zajokala. A niti sanjalo se ji ni, kaj jo v resnici čaka...

Starši so ji kmalu po tem pripravili čudovito presenečenje - pred vhodom v hišo je stal kuža Rambo, ganjena Hallee pa je le stežka verjela, da bo od tistega dne naprej kuža Rambo za vedno njen. Poglejte si čudovito reakcijo, ob kateri boste tudi sami potočili solze!
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Kaki lepi kuža! Mala je čisto paf. Tudi jaz bi bil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!