VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerka

Ob koncu preteklega leta je na spletu pristal čudovit video posnetek, ki si brez dvoma zasluži vaš ogled. Hallee Fuqua je dekle, ki si je od vedno želela imeti kužka!

Njeni starši so ji vedno govorili, da bo morala še počakati, kar ji ni bilo najbolj po godu...

Prav zato se je Hallee prijavila kot prostovoljka v zavetišču Humane Society of Stillwater, kjer skrbijo za mnoge kužke. Tam se je zaljubila v psa po imenu Rambo, ki ga je obiskovala tudi v času, ko ji za kužke ni bilo potrebno skrbeti.


Lance Fuqua, Youtube
Prav zato se je oče Lance Fuqua skupaj z ženo odločil, da bosta svojo hčerko presenetila. Tri tedne pred nastankom video posnetka sta skrivaj posvojila kužka Rambota, v sodelovanju z zavetiščem pa vse skupaj hčerki prikrila.

Ko je Hallee izvedela, da so "njenega" kužka posvojili, je od žalosti zajokala. A niti sanjalo se ji ni, kaj jo v resnici čaka...

Starši so ji kmalu po tem pripravili čudovito presenečenje - pred vhodom v hišo je stal kuža Rambo, ganjena Hallee pa je le stežka verjela, da bo od tistega dne naprej kuža Rambo za vedno njen. Poglejte si čudovito reakcijo, ob kateri boste tudi sami potočili solze!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kaki lepi kuža! Mala je čisto paf. Tudi jaz bi bil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet