VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...

Ponoči se je v Charlottu začel vikend All-Star, na katerem je nastopil tudi Luka Dončić. Slovenski košarkar je nastopil na tekmi vzhajajočih zvezd, a so z ekipo Sveta izgubili proti ekipi ZDA z rezultatom 144:161.

Tako je ekipa ZDA po treh letih znova dobila tekmo vzhajajočih zvezd, Luka Dončić pa je tekmo končal s 13 točkami, devetimi podajami in petimi skoki.

Pred tekmo je bil Dončić zelo dobro razpoložen, kar je pokazal tudi med preizkusom dvorane. Slovenski košarkar je namreč stavil s trenerjem ekipe sveta, Wesom Unseldom Jr., da lahko zadane met s sredine igrišča.


Dončić je met zadel v svojem slogu, nato pa "obral" trenerja, ki je podvomil v njegove mete. Trener mu je denar izročil kar na roke, z odkimavanjem pa mu je dal vedeti, da podobnih stav z njim ne bo več sklepal.

Poglejte si, kako je Luka Dončić znova pokazal svoj talent ob metu žoge s sredine igrišče. Bi si tudi sami upali staviti, da Dončić meta s sredine igrišča ne bi zadel? Po posnetku sodeč dvomimo, da imamo kandidate za takšne stave...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca