VIDEO: Ste iz Italije kupili poceni pršut? Posnetek je šokiral ljubitelje mesa...

Pršut je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih jedi med mesojedci. Dobremu okusu se le malokdo upa upreti - če je meso le pravilno obdelano.

Pravemu šoku je bil tri mesece nazaj priča Renato Orlandi iz sosednje Italije, ki je tam kupil poceni pršut.

Na prvi pogled je kos sušenega svinjskega stegna izgledal povsem okusno in mamljivo, prava podoba strukture mesa pa se je razkrila šele takrat, ko je avtor posnetka pršut odprl.

Najprej je Renato s kosa mesnine povsem z lahkoto potegnil kožo, pod njo pa se je razkrila šokantna podoba mesa.

Kos pršuta je bil sestavljen iz manjših koščkov mesa, z že rahlim stiskanjem pa je vse skupaj hitro razpadlo. Če ste tudi vi kupili poceni pršut proizvajalca L'antica iz Italije, potem le znova premislite, če si ga želite zaužiti. Delimo naprej, da opozorimo prijatelje!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Italijanski pršuti, kupljeni pri nas, so vedno v neki akciji, slani pa tako, da imajo rok trajanja po moje vsaj 50 let. Ampak kaj takega še pa res nisem videl. Pa koliko plastike je bilo zraven (!!!)...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!