VIDEO: Ste videli, kaj je med protestom s slovensko zastavo počela domoljubka?

V Jelšanah se je zbralo okoli 400 ljudi, ki so protestirali proti postavitvi sprejmno-registracijskega centra za begunce.

Predsednik civilne iniciative Ivan Ceglar je obenem poudaril, da bi bil takšen center nepotreben, če bi država poskrbela za varovanje meje.

Na protestu se je zbrala zajetna množica ljudi, ki so s transparenti v rokah oblasti opozarjali na to, da sprejemnega centra tam nočejo. Med protestniki je bilo moč opaziti tudi nekatere viden predstavnike političnih strank.

Udeležili so se ga poslanec stranke SDS Branko Grims, ustanoviteljica Civilne iniciative Bela Krajina Maja Kocjan ter predsednik Domovinske lige Bernard Brščič.

Kamere pa so tam posnele nenavaden prizor, ko je ena od domoljubk goreče poudarila, da je tukaj Slovenija in da je tukaj naša zemlja. Ob dopovedovanju je s slovensko zastavo udarjala po tleh, njeno dejanje pa je na spletu povzročilo mešane odzive. Poglejte si prizor, ki so mu bili priča protestniki...

Video: POP TV
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
V mojih očeh je domoljubka. Morda je bila tako vneta zato, ker je popila kakšen osvežujoč "čajek". Tako goreči bi morali biti naši politiki s svojimi atletsko razvitimi jeziki, a oni ostajajo večni mlakonje. Sram jih naj bo, po tej gospe pa si naj vzamejo zgled vsi, posebej pa tisti bedaki, ki so jo naznanili, da uničuje zastavo. Baje mora plačati kazen za kriko. No, potem pa naj kaznujejo še vse tiste tisoče navijačev na vseh mogočih tekmah, bo pa mnogo pametneje, da zaprejo svoje hinavske goflje.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"