VIDEO: Ste že slišali, kaj je princ Harry povedal po rojstvu dečka?

Britanci so dočakali novega člana kraljeve družine! Ponosna starša Meghan Markle in princ Harry sta povila 3,175 kilograma težkega dečka, javnosti pa ga bosta pokazala v sredo.

Britanski dvor je obenem sporočil, da se novopečena mamica in njen sin dobro počutita.

Meghan Markle je popadke dobila včeraj zgodaj zjutraj, v času poroda pa ji je ob strani stal princ Harry. Otrok je na svet prišel teden dni po predvidenem roku poroda.

Pred kamere je za medije že stopil princ Harry, ki je naznanil veselo novico, obenem pa pohvalil vse ženske sveta.


Instagram
V kratkem govoru je dejal, da sta mama in otrok odlično in da obenem ne more verjeti, česa je žensko telo zmožno. Navdušen je tudi nad novo vlogo v življenju, ime dečka pa zaenkrat ostaja skrivnost, saj se starša še nista dokončno odločila. V sredo, ko bosta javnosti pokazala otroka, naj bi tudi razkrila njegovo ime. Princ Harry je še dejal, da je izjemno ponosen na Meghan, nad malčkom pa navdušen!

Novopečenima staršema iz srca čestitamo, obenem pa želimo veliko lepih trenutkov ob novi pomembni vlogi v življenju.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"