VIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?

Ko pri nas zapade sneg, se mnogi vozniki večkrat jezijo na cestne delavce.

Največje težave ob novozapadlem snegu največkrat nastopijo prav na avtocestah, dodatne nevšečnosti pa povzročajo vozniki, ki na svojih vozilih nimajo ustrezne zimske opreme.

Ste se kdaj vprašali, kako pluženje snega izgleda v drugih državah? Te dni je na spletu pristal video posnetek iz ameriške zvezne države Minnesota, v katerem je moč videti, kako cestni delavci svoje delo opravljajo tam.


Foto: Minnesota Department of Transportation

Na avtocesti I-94 je mesec dni nazaj zapadlo veliko snega, zato so se na pot odpravili cestni delavci, ki so zadolženi za pluženje snega.

V bližini kraja Maplewood so nadzorne kamere posnele trenutek, ko so sneg na avtocesti cestni delavci splužili v nekaj minutah, četudi tam poteka tripasovnica z odstavnim pasom.

Bi se lahko tudi pri Darsu kaj naučili iz video posnetka, ki prihaja iz Združenih držav Amerike?
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Vse se lahko, če se hoče...
0
Vesna Dolšak
Pred 18 tedni
Odlična organizacija pluženja. Mislim, da bi jo tudi pri nas kazalo posnemati, posebno v času močnega sneženja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!