VIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?

Ko pri nas zapade sneg, se mnogi vozniki večkrat jezijo na cestne delavce.

Največje težave ob novozapadlem snegu največkrat nastopijo prav na avtocestah, dodatne nevšečnosti pa povzročajo vozniki, ki na svojih vozilih nimajo ustrezne zimske opreme.

Ste se kdaj vprašali, kako pluženje snega izgleda v drugih državah? Te dni je na spletu pristal video posnetek iz ameriške zvezne države Minnesota, v katerem je moč videti, kako cestni delavci svoje delo opravljajo tam.


Foto: Minnesota Department of Transportation

Na avtocesti I-94 je mesec dni nazaj zapadlo veliko snega, zato so se na pot odpravili cestni delavci, ki so zadolženi za pluženje snega.

V bližini kraja Maplewood so nadzorne kamere posnele trenutek, ko so sneg na avtocesti cestni delavci splužili v nekaj minutah, četudi tam poteka tripasovnica z odstavnim pasom.

Bi se lahko tudi pri Darsu kaj naučili iz video posnetka, ki prihaja iz Združenih držav Amerike?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Vse se lahko, če se hoče...
0
Vesna Dolšak
Pred 5 tedni
Odlična organizacija pluženja. Mislim, da bi jo tudi pri nas kazalo posnemati, posebno v času močnega sneženja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca