VIDEO: Štefan s posnetkom nasmejal Slovence: "Če mu ga primem, mi da Coca Colo!"

Pretekli petek je na Facebook omrežju pristal video posnetek Slovenca, s katerim je pošteno nasmejal svoje prijatelje, pa tudi mnoge ostale uporabnike omenjenega družbenega omrežja.

Pred kamero je povedal, kakšnemu prizoru je bil priča, ob koncu pa mnoge gledalce nasmejal do solz!

Štefan Košalin živi v naselju Grad, ki velja za največje in najstarejše naselje na Goričkem. Pretekli petek se je posnel, ko je v prekmurskem narečju razlagal, kaj se mu je pripetilo pred nekaj trenutki.

Do njega naj bi pristopil moški s povsem nenavadno ponudbo. V zameno, da bi mu ga Štefan prijel v roke, mu je ta ponujal Smoki in Coca Colo.

Štefan je moškega označil za čudaka, ob koncu video posnetka pa mnoge gledalce nasmejal, ko je v rokah držal prav Smoki in Coca Colo. Simpatičen video posnetek je do danes nabral že več kot 45.000 ogledov, posnetku Štefana pa se boste zagotovo nasmejali tudi sami!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
A te ga je Štefek prijel za pecelj...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!