VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapo

Zagotovo se vsi strinjamo, da je Slovenija ena najlepših dežel na svetu. Četudi je naša država majhna, imamo vse - čudovita mesta, gore, morje in nemalo naravnih lepot.

Ob koncu preteklega leta 2018 je našo prelepo deželo obiskal tudi fotograf iz Švedske, ki je med pohajkovanjem po Sloveniji na kamero posnel tudi številne dihjemajoče prizore.

Erik Hedenfalk je v decembru na spletu objavil video posnetek, ki je navdušil mnoge. Sam je ob posnetku zapisal, da naša dežela ponuja vse, kar bi si turisti lahko zaželeli.

Prevzeli so ga čudoviti prizori z naravo, navdušen pa je bil tudi nad smaragdno zelenimi rekami in mestnim življenjem.

Njegov video posnetek je prava mojstrovina, prizori v njem pa bodo zagotovo navdušili tudi Slovence. Ste nad lepotami naše dežele navdušeni tudi sami?
0
Slavko Štefančič
Pred 9 tedni
Video je dober, o tem ni dvoma. Toda začeti moramo z borbo za ohranitev lepot Slovenije.Jaz bi prepovedal vsakršno reklamiranje turistične Slovenije, doma in še posebej v svetu. Zakaj?
Že več let zaporedoma letujem v Bohinju. Nekoč sva šla hoditi okoli jezera in tik pred koncem kroga ter še pred kopališčem in gostiščem nekdanjega župana Kramarja sva si našla kotiček za počitek in osvežujoče kopanje v bazenu. Ne daleč od naju so bili na plaži, večja družina iz Holandije, ki pa se je že odpravljala. Nekaj več kot deset metrov od plaže so v jezeru potopili večjo vrečko s smetmi in ostalo svinjarijo. No, tudi to je turizem, ki pa ga ne potrebujemo. Pomislite, da več tisoč tujih turistov, vsak od njih saj enkrat potegne vodo na WC-ju, kako velika poraba je to. Kdor bo hotel videti in doživeti Slovenijo, jo bo, bodite prepričani, tudi našel.
0
Nino Lenič
Pred 10 tedni
Slovenija je lepa! Tudi jaz potujem malo po njej z mamico. Posnetek je lep. Ja, če imaš programe, dobro opremo, znanje in si na pravem mestu ... nastane to!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep