VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapo

Zagotovo se vsi strinjamo, da je Slovenija ena najlepših dežel na svetu. Četudi je naša država majhna, imamo vse - čudovita mesta, gore, morje in nemalo naravnih lepot.

Ob koncu preteklega leta 2018 je našo prelepo deželo obiskal tudi fotograf iz Švedske, ki je med pohajkovanjem po Sloveniji na kamero posnel tudi številne dihjemajoče prizore.

Erik Hedenfalk je v decembru na spletu objavil video posnetek, ki je navdušil mnoge. Sam je ob posnetku zapisal, da naša dežela ponuja vse, kar bi si turisti lahko zaželeli.

Prevzeli so ga čudoviti prizori z naravo, navdušen pa je bil tudi nad smaragdno zelenimi rekami in mestnim življenjem.

Njegov video posnetek je prava mojstrovina, prizori v njem pa bodo zagotovo navdušili tudi Slovence. Ste nad lepotami naše dežele navdušeni tudi sami?
0
Slavko Štefančič
Pred 5 dnevi
Video je dober, o tem ni dvoma. Toda začeti moramo z borbo za ohranitev lepot Slovenije.Jaz bi prepovedal vsakršno reklamiranje turistične Slovenije, doma in še posebej v svetu. Zakaj?
Že več let zaporedoma letujem v Bohinju. Nekoč sva šla hoditi okoli jezera in tik pred koncem kroga ter še pred kopališčem in gostiščem nekdanjega župana Kramarja sva si našla kotiček za počitek in osvežujoče kopanje v bazenu. Ne daleč od naju so bili na plaži, večja družina iz Holandije, ki pa se je že odpravljala. Nekaj več kot deset metrov od plaže so v jezeru potopili večjo vrečko s smetmi in ostalo svinjarijo. No, tudi to je turizem, ki pa ga ne potrebujemo. Pomislite, da več tisoč tujih turistov, vsak od njih saj enkrat potegne vodo na WC-ju, kako velika poraba je to. Kdor bo hotel videti in doživeti Slovenijo, jo bo, bodite prepričani, tudi našel.
0
Nino Lenič
Pred 6 dnevi
Slovenija je lepa! Tudi jaz potujem malo po njej z mamico. Posnetek je lep. Ja, če imaš programe, dobro opremo, znanje in si na pravem mestu ... nastane to!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoV zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...Oče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniNaveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeV trgovini je ukradel pivo, nato ga je čez nekaj sekund tepla karmaKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...Najstnika sta stopila na oder, petje dekleta je prevzelo še njenega prijateljaBalerina je pokazala svoj ples. Poglej si preobrat, ki je sledil ob koncu!