VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapo

Zagotovo se vsi strinjamo, da je Slovenija ena najlepših dežel na svetu. Četudi je naša država majhna, imamo vse - čudovita mesta, gore, morje in nemalo naravnih lepot.

Ob koncu preteklega leta 2018 je našo prelepo deželo obiskal tudi fotograf iz Švedske, ki je med pohajkovanjem po Sloveniji na kamero posnel tudi številne dihjemajoče prizore.

Erik Hedenfalk je v decembru na spletu objavil video posnetek, ki je navdušil mnoge. Sam je ob posnetku zapisal, da naša dežela ponuja vse, kar bi si turisti lahko zaželeli.

Prevzeli so ga čudoviti prizori z naravo, navdušen pa je bil tudi nad smaragdno zelenimi rekami in mestnim življenjem.

Njegov video posnetek je prava mojstrovina, prizori v njem pa bodo zagotovo navdušili tudi Slovence. Ste nad lepotami naše dežele navdušeni tudi sami?
0
Slavko Štefančič
Pred 23 tedni
Video je dober, o tem ni dvoma. Toda začeti moramo z borbo za ohranitev lepot Slovenije.Jaz bi prepovedal vsakršno reklamiranje turistične Slovenije, doma in še posebej v svetu. Zakaj?
Že več let zaporedoma letujem v Bohinju. Nekoč sva šla hoditi okoli jezera in tik pred koncem kroga ter še pred kopališčem in gostiščem nekdanjega župana Kramarja sva si našla kotiček za počitek in osvežujoče kopanje v bazenu. Ne daleč od naju so bili na plaži, večja družina iz Holandije, ki pa se je že odpravljala. Nekaj več kot deset metrov od plaže so v jezeru potopili večjo vrečko s smetmi in ostalo svinjarijo. No, tudi to je turizem, ki pa ga ne potrebujemo. Pomislite, da več tisoč tujih turistov, vsak od njih saj enkrat potegne vodo na WC-ju, kako velika poraba je to. Kdor bo hotel videti in doživeti Slovenijo, jo bo, bodite prepričani, tudi našel.
0
Nino Lenič
Pred 23 tedni
Slovenija je lepa! Tudi jaz potujem malo po njej z mamico. Posnetek je lep. Ja, če imaš programe, dobro opremo, znanje in si na pravem mestu ... nastane to!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke