VIDEO: Ta posnetek iz bolnišnice je dokaz, da prava ljubezen še vedno obstaja

Z razvojem tehnologije smo ljudje veliko pridobili, obenem pa tudi veliko izgubili. Med ljudmi je vedno manj fizičnih stikov, saj se raje dogovarjajo kar prek spleta.

Iste težave nastopijo tudi v ljubezni, kjer se ob takem postopanju izgubi pomen. Prav zato so mnogi prepričani, da predvsem med mladimi pravo ljubezen le stežka zasledimo.

Te dni je na spletu pristal video posnetek, ki je mnogim na obraz privabil solze. Družina je namreč v bolniški sobi posnela ganljiv prizor, ko je izčrpana babica ležala na smrtni postelji.

Ob njej je bil ves čas njen ljubeči mož, ki je s svojim dejanjem dokazal, da prava ljubezen še vedno obstaja.

Ko je babica ležala na postelji, je dedek v roke vzel glavnik, z njim pa svoji boljši polovici urejal pričesko. Hotel je, da bi njegova velika ljubezen čudovito izgledala tudi v trenutkih, ko se je od nje moral posloviti.

Pa naj še kdo reče, da prava ljubezen ne obstaja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke