VIDEO: Tako je motorist pobegnil policistom! Če ne bi bilo posneto, ne bi verjeli...

Človeška iznajdljivost ne pozna meja. Na spletu smo že velikokrat zasledili prizore, ko so se predvsem tisti "lumpi" z iznajdljivostjo izognili roki pravice.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki ga je v teh dneh posnela nadzorna kamera. Ob končnem rezultatu so mnogi smeh komaj zadrževali...

V video posnetku, ki ga je na eni izmed ulic posnela varnostna kamera, lahko sprva vidimo moškega na motorju, ki beži pred policisti. V ostrem zavoju se je odločil, da bo policiste prelisičil z zares pretkano potezo.

Z motorjem je zapeljal na drugo stran parkiranih vozil, ga položil na tla ter se še sam skril za avtomobil.

Policisti njegove poteze niso opazili, lov za motoristom pa nadaljevali v napačni smeri. S svojim dejanjem je ubežnik prelisičil policiste, obenem pa pošteno nasmejal mnoge na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Dobra finta, samo škoda, da posneta z gnilim krompirjem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!