VIDEO: Tako je motorist pobegnil policistom! Če ne bi bilo posneto, ne bi verjeli...

Človeška iznajdljivost ne pozna meja. Na spletu smo že velikokrat zasledili prizore, ko so se predvsem tisti "lumpi" z iznajdljivostjo izognili roki pravice.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki ga je v teh dneh posnela nadzorna kamera. Ob končnem rezultatu so mnogi smeh komaj zadrževali...

V video posnetku, ki ga je na eni izmed ulic posnela varnostna kamera, lahko sprva vidimo moškega na motorju, ki beži pred policisti. V ostrem zavoju se je odločil, da bo policiste prelisičil z zares pretkano potezo.

Z motorjem je zapeljal na drugo stran parkiranih vozil, ga položil na tla ter se še sam skril za avtomobil.

Policisti njegove poteze niso opazili, lov za motoristom pa nadaljevali v napačni smeri. S svojim dejanjem je ubežnik prelisičil policiste, obenem pa pošteno nasmejal mnoge na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Dobra finta, samo škoda, da posneta z gnilim krompirjem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil