VIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrov

Trendi življenja se počasi obračajo. Predvsem mladi raje živijo v manjših stanovanjih, za manjše domove pa se odloča tudi vedno več starejših ljudi.

Svoj topel kotiček si lahko ustvarimo tudi v garsonjernih stanovanjih, četudi so ta razmeroma zelo majhna. Za majhno stanovanje se je odločila tudi Slovenka, a ga je preuredila tako, da s svojo podobo jemlje sapo.

V oddaji Ambienti so predstavili stanovanje Slovenke v strogem centru Ljubljane, ki je veliko le pičlih 22 kvadratnih metrov. Za mnoge bi bilo življenje v tako majhnem stanovanju nepredstavljivo, a počakajte, da vidite celotno notranjost.

Arhitekta Tjaša Jesenko in Gašper Čerin iz Dva arhitektura sta naročnici komaj 22 kvadratnih metrov veliko stanovanje preuredila tako, da s svojo podobo jemlje sapo.


Foto: Youtube, Ambienti

Posebnost v stanovanju so premični elementi, s pomočjo katerih si lahko stanovanje hitro preuredimo v prostor, ki bi nam takrat najbolj koristil. Ima namreč dvižno posteljo, dvižne mize, na steno pa lahko posravimo celo stole.

Poglejte si čudovito urejeno stanovanje v strogem centru Ljubljane, ki vas bo zagotovo prevzelo ne glede na dejstvo, da meri le 22 kvadratnih metrov.

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca