VIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčke

Renee Hendrix zadnjih 33 let opravlja službo medicinske sestre v bolnišnici WellStar Kennestone Hospital v kraju Marietta v Georgiji.

Zaposlena je na intenzivni negi, kjer skrbi za tiste otroke, katerih zdravje je najbolj kritično.

Nikoli ne ve, kdaj bo kateri izmed otrok zaradi zapletov in bolezni ob njej izgubil življenje. Tudi zaradi tega je Renee v očeh svojih sodelavcev pravi angel. Po srcu je izjemna oseba, ki bi vedno na prvo mesto dala druge.

V čast njenemu delu so njeni sodelavci v sodelovanju staršimi otrok pripravili čudovito presenečenje za Renee, ki si ga bo zapomnila za vse življenje. Najprej so ji prek tablice predvajali številne misli staršev, ki so svoje bolne otroke v preteklosti prepustili njej v oskrbo.

A presenečenja tu še ni bilo konec. Na koncu posnetkov so jo odpeljali v sobo, tam pa so jo pričakali številni otroci, ki jim je v preteklih letih Renee rešila življenje.

To pa je prizor, ob katerem bi zajokal tudi tisti, ki ima najbolj trdno srce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!