VIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčke

Renee Hendrix zadnjih 33 let opravlja službo medicinske sestre v bolnišnici WellStar Kennestone Hospital v kraju Marietta v Georgiji.

Zaposlena je na intenzivni negi, kjer skrbi za tiste otroke, katerih zdravje je najbolj kritično.

Nikoli ne ve, kdaj bo kateri izmed otrok zaradi zapletov in bolezni ob njej izgubil življenje. Tudi zaradi tega je Renee v očeh svojih sodelavcev pravi angel. Po srcu je izjemna oseba, ki bi vedno na prvo mesto dala druge.

V čast njenemu delu so njeni sodelavci v sodelovanju staršimi otrok pripravili čudovito presenečenje za Renee, ki si ga bo zapomnila za vse življenje. Najprej so ji prek tablice predvajali številne misli staršev, ki so svoje bolne otroke v preteklosti prepustili njej v oskrbo.

A presenečenja tu še ni bilo konec. Na koncu posnetkov so jo odpeljali v sobo, tam pa so jo pričakali številni otroci, ki jim je v preteklih letih Renee rešila življenje.

To pa je prizor, ob katerem bi zajokal tudi tisti, ki ima najbolj trdno srce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom