VIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčke

Renee Hendrix zadnjih 33 let opravlja službo medicinske sestre v bolnišnici WellStar Kennestone Hospital v kraju Marietta v Georgiji.

Zaposlena je na intenzivni negi, kjer skrbi za tiste otroke, katerih zdravje je najbolj kritično.

Nikoli ne ve, kdaj bo kateri izmed otrok zaradi zapletov in bolezni ob njej izgubil življenje. Tudi zaradi tega je Renee v očeh svojih sodelavcev pravi angel. Po srcu je izjemna oseba, ki bi vedno na prvo mesto dala druge.

V čast njenemu delu so njeni sodelavci v sodelovanju staršimi otrok pripravili čudovito presenečenje za Renee, ki si ga bo zapomnila za vse življenje. Najprej so ji prek tablice predvajali številne misli staršev, ki so svoje bolne otroke v preteklosti prepustili njej v oskrbo.

A presenečenja tu še ni bilo konec. Na koncu posnetkov so jo odpeljali v sobo, tam pa so jo pričakali številni otroci, ki jim je v preteklih letih Renee rešila življenje.

To pa je prizor, ob katerem bi zajokal tudi tisti, ki ima najbolj trdno srce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil