VIDEO: Tako so nastale nevihte nad Hrvaško, ki so razdejale Črnomelj in Prekmurje

V petek popoldan so vzhodni del Slovenije zajela huda neurja, velika toča je uničevala vse pred seboj. Velika je bila kot jabolka, vsi avtomobili na prostem pa so bili dodobra uničeni. Poškodovanih je bilo okoli 500 objektov, luknjalo je strehe in na stavbah razbijalo stekla.

Člani portala Neurje.si so se v petek podali na lov za nevihtami na vzhod Slovenije ter na Hrvaško. Del ekipe je ujel nastanek dveh superceličnih neviht - prva se je premikala proti Črnomlju in ga povsem opustošila, druga pa je krenila v smeri proti Ptuju in Prekmurju.

Po njihovih besedah je bilo dogajanje na nebu res spektakularno, zato so ga zabeležili s posnetki v time-lapse tehniki.

Nastanek nevihte na Hrvaškem, ki se je nato pomaknila proti Sloveniji, je Klemen Bandelj posnel na kamero, video posnetek pa delil s spletom. Oglejte si, kako je nastala nevihta, ki je s seboj prinesla več kot 10 centimterov veliko točo in razdejala Črnomelj!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceParkiral je na mestu za invalide. To je lekcija, ki mu jo je dal fant na vozičku!Šaolinski menih se je preizkusil v borbi, pretepači proti njemu nimajo možnostiSMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Hčerka Elvisa Presleyja objavila nov duet z očetom, nastop te gane do solzMama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Morski pes je umoril delfina. Ko je mimo priplaval večji morski pes... Drama!Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiPred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...VIDEO: Opičji prah je nova droga, ki preplavlja ulice. To so grozljivi učinki!Pred poroko sta se odločila za preobrazbo. Poglejte si, kako izgledata zdaj!VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...Ženska je na dvorišču našla čudno jajce! Ne boste verjeli, kaj se je izvalilo...Pokazal je moč svojega udarca, z dvema prstoma je v nezavest spravil borcaOtroci so slišali glasno jokanje pod zemljo. To so odkrili, ko so odprli cev!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozLastnik je ignoriral svojega haskija! Poglejte si, kako se je odzval kuža...Blondinka navdušila s parkiranjem tovornjaka, tako ga je spravila v garažoNa smrt bolnemu očetu uresničili zadnjo željo, hčer je pospremil do oltarjaVIDEO: To je posnetek, ki si ga moraš nujno ogledati, preden kogarkoli obsojašVIDEO: Tako izgleda trenutek, ko iz hidroelektrarne izpustijo vodoPo tednu dopusta se je vrnil domov! Poglejte, kako se ga je razveselil osliček...VIDEO: Ne boste verjeli, kako je Nika Zorjan izgledala pred leti. Se je spomnite?