VIDEO: Tako so nastale nevihte nad Hrvaško, ki so razdejale Črnomelj in Prekmurje

V petek popoldan so vzhodni del Slovenije zajela huda neurja, velika toča je uničevala vse pred seboj. Velika je bila kot jabolka, vsi avtomobili na prostem pa so bili dodobra uničeni. Poškodovanih je bilo okoli 500 objektov, luknjalo je strehe in na stavbah razbijalo stekla.

Člani portala Neurje.si so se v petek podali na lov za nevihtami na vzhod Slovenije ter na Hrvaško. Del ekipe je ujel nastanek dveh superceličnih neviht - prva se je premikala proti Črnomlju in ga povsem opustošila, druga pa je krenila v smeri proti Ptuju in Prekmurju.

Po njihovih besedah je bilo dogajanje na nebu res spektakularno, zato so ga zabeležili s posnetki v time-lapse tehniki.

Nastanek nevihte na Hrvaškem, ki se je nato pomaknila proti Sloveniji, je Klemen Bandelj posnel na kamero, video posnetek pa delil s spletom. Oglejte si, kako je nastala nevihta, ki je s seboj prinesla več kot 10 centimterov veliko točo in razdejala Črnomelj!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!