VIDEO: Tako sta leta 1982 pesem "The Sound of Silence" zapela Simon & Garfunkel

Simon & Garfunkel sta se že leta 1964 podpisala pod pesem "The Sound of Silence", ki še danes velja za eno največjih svetovnih uspešnic.

Na spletu je moč zaslediti na tisoče verzij omenjene pesmi, a priznati si je potrebno - izvedba Simona in Garfunkela je brez dvoma še vedno najboljša.

Njuna pesem je svojevrstna in večna, le malokateremu glasbenemu izvajalcu pa se je njuni verziji uspelo približati. Mnogi so na spletu zapisali, da jih vedno znova prevzame originalna izvedba, saj je najbolj preprosta. Le čudovito dvoglasje ob spremljavi kitare, ki se vsakega poslušalca v hipu dotakne.In prav v minimalistični izvedbi poslušalec začuti pravo sporočilo pesmi. Takšen je bil njun nastop tudi leta 1982, ko sta Simon & Garfunkel omenjeno pesem zapela na dogodku "The Concert", ki se je takrat odvil v urbanem parku Central Park v New York Cityju.

Prisluhnite znova po mnenju mnogih najboljši izvedbi pesmi "The Sound of Silence", ki sta jo Simon in Garfunkel prikazala na koncertu v osrčju mesta New York City. Se tudi vi strinjate, da je le to tista prava pristna izvedba omenjene svetovne uspešnice?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nepozabna pesem z izvajalcema, ki ju ni presegel še noben duo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemVIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoDenis Avdić priznal največjo laž, ki jo je povedal ženiFilipinec šokiral tudi v finalu: Pesem je zapel z moškim in ženskim glasom!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!17-letnica zapela pesem Billie Eilish, sodniki so ob njenem nastopu obmolkniliRekonstrukcija helikopterske nesreče, v kateri je umrl Kobe BryantVIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloKartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!2-letni genij v Ellen šovu pokazal svoje znanjeStrašljiv posnetek med nevihto: Tako hitro je deroča voda odnesla hotel!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!SMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiPlesalci z Downovim sindromom navdušili: Tako so dokazali, da ne poznajo ovir!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pse