VIDEO: Tako sta leta 1982 pesem "The Sound of Silence" zapela Simon & Garfunkel

Simon & Garfunkel sta se že leta 1964 podpisala pod pesem "The Sound of Silence", ki še danes velja za eno največjih svetovnih uspešnic.

Na spletu je moč zaslediti na tisoče verzij omenjene pesmi, a priznati si je potrebno - izvedba Simona in Garfunkela je brez dvoma še vedno najboljša.

Njuna pesem je svojevrstna in večna, le malokateremu glasbenemu izvajalcu pa se je njuni verziji uspelo približati. Mnogi so na spletu zapisali, da jih vedno znova prevzame originalna izvedba, saj je najbolj preprosta. Le čudovito dvoglasje ob spremljavi kitare, ki se vsakega poslušalca v hipu dotakne.In prav v minimalistični izvedbi poslušalec začuti pravo sporočilo pesmi. Takšen je bil njun nastop tudi leta 1982, ko sta Simon & Garfunkel omenjeno pesem zapela na dogodku "The Concert", ki se je takrat odvil v urbanem parku Central Park v New York Cityju.

Prisluhnite znova po mnenju mnogih najboljši izvedbi pesmi "The Sound of Silence", ki sta jo Simon in Garfunkel prikazala na koncertu v osrčju mesta New York City. Se tudi vi strinjate, da je le to tista prava pristna izvedba omenjene svetovne uspešnice?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Nepozabna pesem z izvajalcema, ki ju ni presegel še noben duo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo