VIDEO: Tako sta leta 1982 pesem "The Sound of Silence" zapela Simon & Garfunkel

Simon & Garfunkel sta se že leta 1964 podpisala pod pesem "The Sound of Silence", ki še danes velja za eno največjih svetovnih uspešnic.

Na spletu je moč zaslediti na tisoče verzij omenjene pesmi, a priznati si je potrebno - izvedba Simona in Garfunkela je brez dvoma še vedno najboljša.

Njuna pesem je svojevrstna in večna, le malokateremu glasbenemu izvajalcu pa se je njuni verziji uspelo približati. Mnogi so na spletu zapisali, da jih vedno znova prevzame originalna izvedba, saj je najbolj preprosta. Le čudovito dvoglasje ob spremljavi kitare, ki se vsakega poslušalca v hipu dotakne.In prav v minimalistični izvedbi poslušalec začuti pravo sporočilo pesmi. Takšen je bil njun nastop tudi leta 1982, ko sta Simon & Garfunkel omenjeno pesem zapela na dogodku "The Concert", ki se je takrat odvil v urbanem parku Central Park v New York Cityju.

Prisluhnite znova po mnenju mnogih najboljši izvedbi pesmi "The Sound of Silence", ki sta jo Simon in Garfunkel prikazala na koncertu v osrčju mesta New York City. Se tudi vi strinjate, da je le to tista prava pristna izvedba omenjene svetovne uspešnice?
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Nepozabna pesem z izvajalcema, ki ju ni presegel še noben duo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"