VIDEO: Tako sta leta 1982 pesem "The Sound of Silence" zapela Simon & Garfunkel

Simon & Garfunkel sta se že leta 1964 podpisala pod pesem "The Sound of Silence", ki še danes velja za eno največjih svetovnih uspešnic.

Na spletu je moč zaslediti na tisoče verzij omenjene pesmi, a priznati si je potrebno - izvedba Simona in Garfunkela je brez dvoma še vedno najboljša.

Njuna pesem je svojevrstna in večna, le malokateremu glasbenemu izvajalcu pa se je njuni verziji uspelo približati. Mnogi so na spletu zapisali, da jih vedno znova prevzame originalna izvedba, saj je najbolj preprosta. Le čudovito dvoglasje ob spremljavi kitare, ki se vsakega poslušalca v hipu dotakne.In prav v minimalistični izvedbi poslušalec začuti pravo sporočilo pesmi. Takšen je bil njun nastop tudi leta 1982, ko sta Simon & Garfunkel omenjeno pesem zapela na dogodku "The Concert", ki se je takrat odvil v urbanem parku Central Park v New York Cityju.

Prisluhnite znova po mnenju mnogih najboljši izvedbi pesmi "The Sound of Silence", ki sta jo Simon in Garfunkel prikazala na koncertu v osrčju mesta New York City. Se tudi vi strinjate, da je le to tista prava pristna izvedba omenjene svetovne uspešnice?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Nepozabna pesem z izvajalcema, ki ju ni presegel še noben duo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb