VIDEO: Takšno kazen je oče naložil sinu, ker je v šoli ustrahoval sošolce

Med mladino je še vedno prisotno medsebojno zbadanje in norčevanje. Nekateri starši svojih otrok ob norčevanju nad sošolci sploh ne kaznujejo, posledično pa se njihov odnos do sovrstnikov ne spremeni. A oče fanta v posnetku je pravo nasprotje takih staršev.

Po tem, ko je voznik avtobusa njegovega sina vrgel iz vozila, ker se je spravljal nad sovrstnike, je oče bil odločen, da bo sinu dal pravo lekcijo. Dečku je voznik avtobusa za tri dni prepovedal vstop, zato so ga morali v šolo peljati starši.

Pa so ga res?

Da bi se sin naučil življenske lekcije, mu je oče naložil prav posebno kazen. Z avtomobilom se je peljal v šolo, njegov sin pa je dober kilometer in pol poti moral premagovati tako, da je ves čas tekel pred njim. Istega "prevoza" je bil sin deležen tudi na poti iz šole, kazen pa je trajala ves teden.

Oče je ob posnetku zapisal, da se je vedenje sina močno spremenilo, do sošolcev je bolj prijazen, težav pa ne povzroča niti med poukom. Lekcijo očeta so pohvalili tudi učitelji, ki zdaj pri njegovemu sinu vidijo velik napredek.

Bravo očetu za tako lekcijo! Delimo prispevek naprej, da tudi slovenski starši svoje otroke vzgojijo v vzgledne ljudi.
1
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Škotski deček prisopiha domov s težko torbo na rami in ponosno izjavi, da je pravkar prihranil poldrugi funt.
"Kako to...?" takoj zanima očeta.
"Tekel sem od šole pa do doma za avtobusom". Ta stari, škrtica škotska pa:
"Butl, za taxijem bi tekel in bi prihranil pet funtov..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!