VIDEO: Takšno kazen je oče naložil sinu, ker je v šoli ustrahoval sošolce

Med mladino je še vedno prisotno medsebojno zbadanje in norčevanje. Nekateri starši svojih otrok ob norčevanju nad sošolci sploh ne kaznujejo, posledično pa se njihov odnos do sovrstnikov ne spremeni. A oče fanta v posnetku je pravo nasprotje takih staršev.

Po tem, ko je voznik avtobusa njegovega sina vrgel iz vozila, ker se je spravljal nad sovrstnike, je oče bil odločen, da bo sinu dal pravo lekcijo. Dečku je voznik avtobusa za tri dni prepovedal vstop, zato so ga morali v šolo peljati starši.

Pa so ga res?

Da bi se sin naučil življenske lekcije, mu je oče naložil prav posebno kazen. Z avtomobilom se je peljal v šolo, njegov sin pa je dober kilometer in pol poti moral premagovati tako, da je ves čas tekel pred njim. Istega "prevoza" je bil sin deležen tudi na poti iz šole, kazen pa je trajala ves teden.

Oče je ob posnetku zapisal, da se je vedenje sina močno spremenilo, do sošolcev je bolj prijazen, težav pa ne povzroča niti med poukom. Lekcijo očeta so pohvalili tudi učitelji, ki zdaj pri njegovemu sinu vidijo velik napredek.

Bravo očetu za tako lekcijo! Delimo prispevek naprej, da tudi slovenski starši svoje otroke vzgojijo v vzgledne ljudi.
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Škotski deček prisopiha domov s težko torbo na rami in ponosno izjavi, da je pravkar prihranil poldrugi funt.
"Kako to...?" takoj zanima očeta.
"Tekel sem od šole pa do doma za avtobusom". Ta stari, škrtica škotska pa:
"Butl, za taxijem bi tekel in bi prihranil pet funtov..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami