VIDEO: Takšno kazen je oče naložil sinu, ker je v šoli ustrahoval sošolce

Med mladino je še vedno prisotno medsebojno zbadanje in norčevanje. Nekateri starši svojih otrok ob norčevanju nad sošolci sploh ne kaznujejo, posledično pa se njihov odnos do sovrstnikov ne spremeni. A oče fanta v posnetku je pravo nasprotje takih staršev.

Po tem, ko je voznik avtobusa njegovega sina vrgel iz vozila, ker se je spravljal nad sovrstnike, je oče bil odločen, da bo sinu dal pravo lekcijo. Dečku je voznik avtobusa za tri dni prepovedal vstop, zato so ga morali v šolo peljati starši.

Pa so ga res?

Da bi se sin naučil življenske lekcije, mu je oče naložil prav posebno kazen. Z avtomobilom se je peljal v šolo, njegov sin pa je dober kilometer in pol poti moral premagovati tako, da je ves čas tekel pred njim. Istega "prevoza" je bil sin deležen tudi na poti iz šole, kazen pa je trajala ves teden.

Oče je ob posnetku zapisal, da se je vedenje sina močno spremenilo, do sošolcev je bolj prijazen, težav pa ne povzroča niti med poukom. Lekcijo očeta so pohvalili tudi učitelji, ki zdaj pri njegovemu sinu vidijo velik napredek.

Bravo očetu za tako lekcijo! Delimo prispevek naprej, da tudi slovenski starši svoje otroke vzgojijo v vzgledne ljudi.
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Škotski deček prisopiha domov s težko torbo na rami in ponosno izjavi, da je pravkar prihranil poldrugi funt.
"Kako to...?" takoj zanima očeta.
"Tekel sem od šole pa do doma za avtobusom". Ta stari, škrtica škotska pa:
"Butl, za taxijem bi tekel in bi prihranil pet funtov..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal