VIDEO: Takšno kazen je oče naložil sinu, ker je v šoli ustrahoval sošolce

Med mladino je še vedno prisotno medsebojno zbadanje in norčevanje. Nekateri starši svojih otrok ob norčevanju nad sošolci sploh ne kaznujejo, posledično pa se njihov odnos do sovrstnikov ne spremeni. A oče fanta v posnetku je pravo nasprotje takih staršev.

Po tem, ko je voznik avtobusa njegovega sina vrgel iz vozila, ker se je spravljal nad sovrstnike, je oče bil odločen, da bo sinu dal pravo lekcijo. Dečku je voznik avtobusa za tri dni prepovedal vstop, zato so ga morali v šolo peljati starši.

Pa so ga res?

Da bi se sin naučil življenske lekcije, mu je oče naložil prav posebno kazen. Z avtomobilom se je peljal v šolo, njegov sin pa je dober kilometer in pol poti moral premagovati tako, da je ves čas tekel pred njim. Istega "prevoza" je bil sin deležen tudi na poti iz šole, kazen pa je trajala ves teden.

Oče je ob posnetku zapisal, da se je vedenje sina močno spremenilo, do sošolcev je bolj prijazen, težav pa ne povzroča niti med poukom. Lekcijo očeta so pohvalili tudi učitelji, ki zdaj pri njegovemu sinu vidijo velik napredek.

Bravo očetu za tako lekcijo! Delimo prispevek naprej, da tudi slovenski starši svoje otroke vzgojijo v vzgledne ljudi.
1
JeklenaPest
Pred 3 dnevi
Škotski deček prisopiha domov s težko torbo na rami in ponosno izjavi, da je pravkar prihranil poldrugi funt.
"Kako to...?" takoj zanima očeta.
"Tekel sem od šole pa do doma za avtobusom". Ta stari, škrtica škotska pa:
"Butl, za taxijem bi tekel in bi prihranil pet funtov..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.