VIDEO: Takšno kazen je oče naložil sinu, ker je v šoli ustrahoval sošolce

Med mladino je še vedno prisotno medsebojno zbadanje in norčevanje. Nekateri starši svojih otrok ob norčevanju nad sošolci sploh ne kaznujejo, posledično pa se njihov odnos do sovrstnikov ne spremeni. A oče fanta v posnetku je pravo nasprotje takih staršev.

Po tem, ko je voznik avtobusa njegovega sina vrgel iz vozila, ker se je spravljal nad sovrstnike, je oče bil odločen, da bo sinu dal pravo lekcijo. Dečku je voznik avtobusa za tri dni prepovedal vstop, zato so ga morali v šolo peljati starši.

Pa so ga res?

Da bi se sin naučil življenske lekcije, mu je oče naložil prav posebno kazen. Z avtomobilom se je peljal v šolo, njegov sin pa je dober kilometer in pol poti moral premagovati tako, da je ves čas tekel pred njim. Istega "prevoza" je bil sin deležen tudi na poti iz šole, kazen pa je trajala ves teden.

Oče je ob posnetku zapisal, da se je vedenje sina močno spremenilo, do sošolcev je bolj prijazen, težav pa ne povzroča niti med poukom. Lekcijo očeta so pohvalili tudi učitelji, ki zdaj pri njegovemu sinu vidijo velik napredek.

Bravo očetu za tako lekcijo! Delimo prispevek naprej, da tudi slovenski starši svoje otroke vzgojijo v vzgledne ljudi.
1
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Škotski deček prisopiha domov s težko torbo na rami in ponosno izjavi, da je pravkar prihranil poldrugi funt.
"Kako to...?" takoj zanima očeta.
"Tekel sem od šole pa do doma za avtobusom". Ta stari, škrtica škotska pa:
"Butl, za taxijem bi tekel in bi prihranil pet funtov..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom