VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!

Oksana in Max sta par, ki na spletu objavljata številne video utrinke njunih potovanj. Predstavljata se z imenom "Drink Tea & Travel", nedolgo nazaj pa sta obiskala tudi našo lepo Slovenijo.

Med popotovanjem sta posnela čudovite prizore, te dni pa posnetek delila na spletu!

Slovenija velja za eno izmed najbolj okolju prijaznih držav, saj jo v okoli 60% prekrivajo gozdovi in številne naravne znamenitosti. Tako sta našo državo opisala tudi Oksana in Max.


Drink Tea & Travel, Youtube
Popotnika sta najbolj navdušena nad dejstvom, da si mnogi Slovenci hrano pridelujemo sami. Skoraj je ni hiše, ki ne bi na posestvi imela tudi vrta!

Navdušena sta tudi nad številnimi aktivnostmi, ki jih ponuja naša lepa dežela. Poglejte si, kakšno čudovito reklamo sta nam te dni pripravila popotnika, ko sta obiskala našo prelepo Slovenijo! Če ste tudi vi ponosni na lepote naše dežele, potem delimo video posnetek naprej še med prijatelje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!