VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!

Oksana in Max sta par, ki na spletu objavljata številne video utrinke njunih potovanj. Predstavljata se z imenom "Drink Tea & Travel", nedolgo nazaj pa sta obiskala tudi našo lepo Slovenijo.

Med popotovanjem sta posnela čudovite prizore, te dni pa posnetek delila na spletu!

Slovenija velja za eno izmed najbolj okolju prijaznih držav, saj jo v okoli 60% prekrivajo gozdovi in številne naravne znamenitosti. Tako sta našo državo opisala tudi Oksana in Max.


Drink Tea & Travel, Youtube
Popotnika sta najbolj navdušena nad dejstvom, da si mnogi Slovenci hrano pridelujemo sami. Skoraj je ni hiše, ki ne bi na posestvi imela tudi vrta!

Navdušena sta tudi nad številnimi aktivnostmi, ki jih ponuja naša lepa dežela. Poglejte si, kakšno čudovito reklamo sta nam te dni pripravila popotnika, ko sta obiskala našo prelepo Slovenijo! Če ste tudi vi ponosni na lepote naše dežele, potem delimo video posnetek naprej še med prijatelje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"