VIDEO: Tanja Žagar "okužila" Slovenijo: To je njena nova pesem "Pleši z mano zdaj"

Slovenska pevka Tanja Žagar je včeraj na spletu objavila novo pesem "Pleši z mano zdaj" skupaj z videospotom, z njo pa še enkrat znova prevzela mnoge Slovence.

Pesem je nastala v sodelovanju s plesnimi prijatelji iz šova Zvezde plešejo, svoj raperski vložek pa je k pesmi prispeval tudi Igor Mikić.

Po preteklem plesnem nastopu Tanje Žagar v šovu Zvezde plešejo, kjer je skupaj s soplesalcem Arnejem Ivkovičem slavila zmago, je priljubljena pevka te dni predstavila svojo novo pesem "Pleši z mano zdaj".

V videospotu so zaigrali mnogi sotekmovalci šova Zveze plešejo, ki so se njenemu povabilu za snemanje z veseljem odzvali.


Tanja Zagar Official Channel, Youtube
Videospot je režiral Žiga Gjuro, zgodba pa je umeščena v izmišljeno medijsko hišo, do katere prispe novica o nenavadni plesni virusni okužbi, ki se širi po vsem svetu. Svoje vloge so odlično odigrali Boris Kopitar in Tinkara Fortuna kot voditelja informativnega programa, Špela Grošelj in Gregor Kirsch kot voditelja kuharske oddaje, Jana Koteska kot vremenarka, Klara Lorger kot frizerka, Franko Bajc kot snemalec, Arnej Ivkovič kot režiser, Bojan Mord kot tolmač in Miha Zupan kot lučkar. Vsem v videospotu je bilo skupno to, da jih je Tanja Žagar z dotikom okužila s plesnim virusom, ki ga je iz Japonske prinesel Igor Mikič.

Prisluhnite, kakšno pesem je te dni pripravila Tanja Žagar, ki je v tretji sezoni šova Zvezde plešejo skupaj s soplesalcem Arnejem Ivkovičem slavila zmago. Se boste plesnega virusa iz videospota ob poskočnih ritmih pesmi "Pleši z mano zdaj" nalezli tudi vi?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Eh...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15