VIDEO: Tanja Žagar "okužila" Slovenijo: To je njena nova pesem "Pleši z mano zdaj"

Slovenska pevka Tanja Žagar je včeraj na spletu objavila novo pesem "Pleši z mano zdaj" skupaj z videospotom, z njo pa še enkrat znova prevzela mnoge Slovence.

Pesem je nastala v sodelovanju s plesnimi prijatelji iz šova Zvezde plešejo, svoj raperski vložek pa je k pesmi prispeval tudi Igor Mikić.

Po preteklem plesnem nastopu Tanje Žagar v šovu Zvezde plešejo, kjer je skupaj s soplesalcem Arnejem Ivkovičem slavila zmago, je priljubljena pevka te dni predstavila svojo novo pesem "Pleši z mano zdaj".

V videospotu so zaigrali mnogi sotekmovalci šova Zveze plešejo, ki so se njenemu povabilu za snemanje z veseljem odzvali.


Tanja Zagar Official Channel, Youtube
Videospot je režiral Žiga Gjuro, zgodba pa je umeščena v izmišljeno medijsko hišo, do katere prispe novica o nenavadni plesni virusni okužbi, ki se širi po vsem svetu. Svoje vloge so odlično odigrali Boris Kopitar in Tinkara Fortuna kot voditelja informativnega programa, Špela Grošelj in Gregor Kirsch kot voditelja kuharske oddaje, Jana Koteska kot vremenarka, Klara Lorger kot frizerka, Franko Bajc kot snemalec, Arnej Ivkovič kot režiser, Bojan Mord kot tolmač in Miha Zupan kot lučkar. Vsem v videospotu je bilo skupno to, da jih je Tanja Žagar z dotikom okužila s plesnim virusom, ki ga je iz Japonske prinesel Igor Mikič.

Prisluhnite, kakšno pesem je te dni pripravila Tanja Žagar, ki je v tretji sezoni šova Zvezde plešejo skupaj s soplesalcem Arnejem Ivkovičem slavila zmago. Se boste plesnega virusa iz videospota ob poskočnih ritmih pesmi "Pleši z mano zdaj" nalezli tudi vi?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Eh...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!