VIDEO: Tega v šovu Ljubezen po domače niso pokazali! Poglejte si vročo akcijo...

Če spremljate aktualno sezono šova Ljubezen po domače, potem ste tudi sami že spoznali, da so Milan in njegove kandidatke najbolj razigrana skupina.

Četudi spadajo med starejše podeželske junake, vedno najdejo čas za ples, petje in veselo rajanje.

Nazadnje je Milana prostovoljno zapustila Hermina, ki pri njem ni našla tiste prave kemije. Med Ireno in Rasemo se tako boj za Milanovo srce zgolj stopnjuje, to pa je bilo moč opaziti tudi v zadnji oddaji, ko sta obe napovedali neusmiljeno "borbo".

V teh dneh je na spletu pristala scena prav iz Milanovega posestva, ki je gledalci pred TV zasloni niso videli. Po tlačenju grozdja so se namreč morali umiti, vse to pa so opravili kar na dvorišču.

"Normalno, da je bilo treba punce potem tudi oprati. Če so že bile polne grozdja... To sem jaz z veseljem naredil, in če je le bila možnost, sem jo prijel za kako tako nepričakovano mesto," je celotno akcijo komentiral vidno zadovoljen Milan.

V omenjenem video posnetku je najprej s svojimi čari poizkušal zapeljati Rasemo, nato pa je sam umil še Ireno. Veliko je bilo vročih dotikov, Milan pa je ob prizorih ostal nasmejan do ušes! Poglejte si, kaj se je dogajalo...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"