VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!

V sinočnjem delu satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, so si tokrat privoščili tudi aktualno martinovanje.

Letos martinovo sicer pade na ponedeljek, kar je precej neugoden dan za praznik novega vina, zato so se številna martinovanja odvila že ta vikend.

Ker ob martinovanju vsak Slovenec rad globoko pogleda v kozarec, si je Tilen Artač v oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom privoščil prav omenjeno temo. Tokrat je zapel kot legendarni Vlado Kreslin, njegovo uspešnico o črni kitari pa dodobra spremenil.


#kajdogaja, Youtube
Novonastali parodiji je Tilen Artač nadal ime "Tisto rdeče zelje", imitiranega pevca pa preimenoval v Fkrado Jevin.

Smeha tudi tokrat pričakovano ni manjkalo, mnogi spletni komentatorji pa so izpostavili dejstvo, da je zadnja imitacija prav simpatična. Ob martinovanju vam tudi mi želimo veliko zabave, parodija Tilna Artača pa naj vam polepša današnje dni.

Prisluhnite, kako je Tilen Artač spremenil pesem "Tista črna kitara", ki jo v originalu izvaja slovenski pevec Vlado Kreslin!

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Tilen je produkt najboljše generacije slovenskih talentiranih mladcev. Imam ga zelo rad...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni