VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!

V sinočnjem delu satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, so si tokrat privoščili tudi aktualno martinovanje.

Letos martinovo sicer pade na ponedeljek, kar je precej neugoden dan za praznik novega vina, zato so se številna martinovanja odvila že ta vikend.

Ker ob martinovanju vsak Slovenec rad globoko pogleda v kozarec, si je Tilen Artač v oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom privoščil prav omenjeno temo. Tokrat je zapel kot legendarni Vlado Kreslin, njegovo uspešnico o črni kitari pa dodobra spremenil.


#kajdogaja, Youtube
Novonastali parodiji je Tilen Artač nadal ime "Tisto rdeče zelje", imitiranega pevca pa preimenoval v Fkrado Jevin.

Smeha tudi tokrat pričakovano ni manjkalo, mnogi spletni komentatorji pa so izpostavili dejstvo, da je zadnja imitacija prav simpatična. Ob martinovanju vam tudi mi želimo veliko zabave, parodija Tilna Artača pa naj vam polepša današnje dni.

Prisluhnite, kako je Tilen Artač spremenil pesem "Tista črna kitara", ki jo v originalu izvaja slovenski pevec Vlado Kreslin!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tilen je produkt najboljše generacije slovenskih talentiranih mladcev. Imam ga zelo rad...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!