VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovence: Prisluhni, kako si je privoščil Jankovića!

Vrača se nova sezona satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, z njo pa tudi Mala terasa, pri kateri Tilen Artač z oponašanjem številnih pevcev vedno znova poskrbi za smeh.

Tokrat si je privoščil kar družino Janković in preteklo afero o odpisu 29 milijonov evrov dolga.

Tilen Artač je tudi tokrat v skupaj z Igorjem Bračičem pripravil novo parodijo, pri kateri si je izposodil pesem "Šampanjac" bosanskega pevca Mile Kitića. Novonastali pesmi je nadal ime "Županjac", svoje umetniško ime pa iz Mile Kitić spremenil v Kile Mitić.

V parodiji si je tokrat privoščil družino Janković, predvsem pa aktualnega ljubljanskega župana Zorana Jankovića.


#kajdogaja, Youtube
"Odpisal' so nam 29 milijonov, slišim da nam eni mal' zamerijo. Pa nisem jaz napisal teh zakonov, mi pa pašejo zelo," se sliši del besedila, ki ga v priredbi poje Tilen Artač.

Prisluhnite čisto sveži parodiji, s katero je včeraj v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom mnoge gledalce nasmejal zabavljač Tilen Artač!
1
Brane Kacjan
Pred 2 meseci
Besedilo o čemer poje, je resnica. Žalostna resnica pa ni smešna! Se je kar nekaj zadrževal v Jonasovi oddaji Kaj dogaja, da ne bi pel, da se ne bi poslušalci na TV zamerili vladi. Je pa pevec Tilen pravi tipo, ala Magnifico. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!