VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovence: Prisluhni, kako si je privoščil Jankovića!

Vrača se nova sezona satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, z njo pa tudi Mala terasa, pri kateri Tilen Artač z oponašanjem številnih pevcev vedno znova poskrbi za smeh.

Tokrat si je privoščil kar družino Janković in preteklo afero o odpisu 29 milijonov evrov dolga.

Tilen Artač je tudi tokrat v skupaj z Igorjem Bračičem pripravil novo parodijo, pri kateri si je izposodil pesem "Šampanjac" bosanskega pevca Mile Kitića. Novonastali pesmi je nadal ime "Županjac", svoje umetniško ime pa iz Mile Kitić spremenil v Kile Mitić.

V parodiji si je tokrat privoščil družino Janković, predvsem pa aktualnega ljubljanskega župana Zorana Jankovića.


#kajdogaja, Youtube
"Odpisal' so nam 29 milijonov, slišim da nam eni mal' zamerijo. Pa nisem jaz napisal teh zakonov, mi pa pašejo zelo," se sliši del besedila, ki ga v priredbi poje Tilen Artač.

Prisluhnite čisto sveži parodiji, s katero je včeraj v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom mnoge gledalce nasmejal zabavljač Tilen Artač!
1
Brane Kacjan
Pred 4 tedni
Besedilo o čemer poje, je resnica. Žalostna resnica pa ni smešna! Se je kar nekaj zadrževal v Jonasovi oddaji Kaj dogaja, da ne bi pel, da se ne bi poslušalci na TV zamerili vladi. Je pa pevec Tilen pravi tipo, ala Magnifico. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!