VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovence: Prisluhni, kako si je privoščil Jankovića!

Vrača se nova sezona satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, z njo pa tudi Mala terasa, pri kateri Tilen Artač z oponašanjem številnih pevcev vedno znova poskrbi za smeh.

Tokrat si je privoščil kar družino Janković in preteklo afero o odpisu 29 milijonov evrov dolga.

Tilen Artač je tudi tokrat v skupaj z Igorjem Bračičem pripravil novo parodijo, pri kateri si je izposodil pesem "Šampanjac" bosanskega pevca Mile Kitića. Novonastali pesmi je nadal ime "Županjac", svoje umetniško ime pa iz Mile Kitić spremenil v Kile Mitić.

V parodiji si je tokrat privoščil družino Janković, predvsem pa aktualnega ljubljanskega župana Zorana Jankovića.


#kajdogaja, Youtube
"Odpisal' so nam 29 milijonov, slišim da nam eni mal' zamerijo. Pa nisem jaz napisal teh zakonov, mi pa pašejo zelo," se sliši del besedila, ki ga v priredbi poje Tilen Artač.

Prisluhnite čisto sveži parodiji, s katero je včeraj v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom mnoge gledalce nasmejal zabavljač Tilen Artač!
1
Brane Kacjan
Pred 1 mesecem
Besedilo o čemer poje, je resnica. Žalostna resnica pa ni smešna! Se je kar nekaj zadrževal v Jonasovi oddaji Kaj dogaja, da ne bi pel, da se ne bi poslušalci na TV zamerili vladi. Je pa pevec Tilen pravi tipo, ala Magnifico. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!