VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovence! Tako je priredil zmagovalno pesem Eme 2019

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom je vedno pestro. Nič drugače ni bilo niti včeraj, ko so gledalci ob koncu oddaje slišali prav posebno priredbo.

Tilen Artač je skupaj z Igorjem Bračičem zapel priredbo pesmi "Sebi", s katero bosta Slovenijo na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper Šantl.

Ustvarjalci satirične oddaje so izvorni duet preimenovali v Zlajo Kralj in Gašper Šankl, naslov pesmi "Sebi" pa spremenili v "Vardi". Tilen Artač je namreč kot Zala Kralj v pesmi pel prav o Štajerski vardi, ki je nedolgo nazaj nastala izpod rok Andreja Šiška.


#kajdogaja, Youtube
"Ni jim treba nič dokazovat', vse sami smo na net gor hot'li dat'," se sliši del besedila, ki ga v prirejeni pesmi prepeva Tilen Artač.

Prvi predizbor Evrovizije 2019 je na sporedu 14. maja, ko bosta nastopila tudi Zala in Gašper, drugi predizbor pa se bo odvil 16. maja. Veliki finale je na sporedu v soboto 18. maja, ko se bodo v Tel Avivu pomerili zmagovalci prvega in drugega predizbora.

Prisluhnite parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, pri kateri je Tilen Artač v družbi Igorja Bračiča prirejeno pesem "Sebi" posvetil Štajerski vardi...
0
abidar
Pred 1 mesecem
Avtorjem se zahvaljujem za brezplačno reklamo v imenu Andreja Šiška in Štajerske varde! Čeprav je v samem besedilu precej zavajanja in ščuvanja s strani avtorja. Andrej Šiško in Štajerska varda, so prisegli, da bodo varovali Štajersko in Slovenijo. Tudi s svojim življenjem če bo treba! Nikoli pa ni Andrej Šiško omenil, odcepitev dežele Štajerke od Slovenije. Ta ideja je nastala v bolanih umih režimskih medijev, z namenom, da diskreditirajo vodjo slovenskih domoljubov.Predlagam vam, da naredite posnetek o butalskem varovanju državne meje s strani Cerarjeve vlade in o 15 milijonih, ki jih je za ograjo odobrila Šarčeva vlada. Glasbena podlaga bi lahko bila od - Plavi orkestar "Mi smo pijane budale" Namesto pijane, bi lahko uporabili " ZADROGIRANE " Več si lahko pogledate v mojem posnetku
https://www.youtube.com/watch?v=uNSW7FH4FMw&t=30s
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tilen je največji jack svoje generacije.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiGrozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!