VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovence! Tako je priredil zmagovalno pesem Eme 2019

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom je vedno pestro. Nič drugače ni bilo niti včeraj, ko so gledalci ob koncu oddaje slišali prav posebno priredbo.

Tilen Artač je skupaj z Igorjem Bračičem zapel priredbo pesmi "Sebi", s katero bosta Slovenijo na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper Šantl.

Ustvarjalci satirične oddaje so izvorni duet preimenovali v Zlajo Kralj in Gašper Šankl, naslov pesmi "Sebi" pa spremenili v "Vardi". Tilen Artač je namreč kot Zala Kralj v pesmi pel prav o Štajerski vardi, ki je nedolgo nazaj nastala izpod rok Andreja Šiška.


#kajdogaja, Youtube
"Ni jim treba nič dokazovat', vse sami smo na net gor hot'li dat'," se sliši del besedila, ki ga v prirejeni pesmi prepeva Tilen Artač.

Prvi predizbor Evrovizije 2019 je na sporedu 14. maja, ko bosta nastopila tudi Zala in Gašper, drugi predizbor pa se bo odvil 16. maja. Veliki finale je na sporedu v soboto 18. maja, ko se bodo v Tel Avivu pomerili zmagovalci prvega in drugega predizbora.

Prisluhnite parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, pri kateri je Tilen Artač v družbi Igorja Bračiča prirejeno pesem "Sebi" posvetil Štajerski vardi...
0
abidar
Pred 1 tednom
Avtorjem se zahvaljujem za brezplačno reklamo v imenu Andreja Šiška in Štajerske varde! Čeprav je v samem besedilu precej zavajanja in ščuvanja s strani avtorja. Andrej Šiško in Štajerska varda, so prisegli, da bodo varovali Štajersko in Slovenijo. Tudi s svojim življenjem če bo treba! Nikoli pa ni Andrej Šiško omenil, odcepitev dežele Štajerke od Slovenije. Ta ideja je nastala v bolanih umih režimskih medijev, z namenom, da diskreditirajo vodjo slovenskih domoljubov.Predlagam vam, da naredite posnetek o butalskem varovanju državne meje s strani Cerarjeve vlade in o 15 milijonih, ki jih je za ograjo odobrila Šarčeva vlada. Glasbena podlaga bi lahko bila od - Plavi orkestar "Mi smo pijane budale" Namesto pijane, bi lahko uporabili " ZADROGIRANE " Več si lahko pogledate v mojem posnetku
https://www.youtube.com/watch?v=uNSW7FH4FMw&t=30s
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Tilen je največji jack svoje generacije.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!