VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovence! Tako je priredil zmagovalno pesem Eme 2019

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom je vedno pestro. Nič drugače ni bilo niti včeraj, ko so gledalci ob koncu oddaje slišali prav posebno priredbo.

Tilen Artač je skupaj z Igorjem Bračičem zapel priredbo pesmi "Sebi", s katero bosta Slovenijo na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper Šantl.

Ustvarjalci satirične oddaje so izvorni duet preimenovali v Zlajo Kralj in Gašper Šankl, naslov pesmi "Sebi" pa spremenili v "Vardi". Tilen Artač je namreč kot Zala Kralj v pesmi pel prav o Štajerski vardi, ki je nedolgo nazaj nastala izpod rok Andreja Šiška.


#kajdogaja, Youtube
"Ni jim treba nič dokazovat', vse sami smo na net gor hot'li dat'," se sliši del besedila, ki ga v prirejeni pesmi prepeva Tilen Artač.

Prvi predizbor Evrovizije 2019 je na sporedu 14. maja, ko bosta nastopila tudi Zala in Gašper, drugi predizbor pa se bo odvil 16. maja. Veliki finale je na sporedu v soboto 18. maja, ko se bodo v Tel Avivu pomerili zmagovalci prvega in drugega predizbora.

Prisluhnite parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, pri kateri je Tilen Artač v družbi Igorja Bračiča prirejeno pesem "Sebi" posvetil Štajerski vardi...
0
abidar
Pred 9 tedni
Avtorjem se zahvaljujem za brezplačno reklamo v imenu Andreja Šiška in Štajerske varde! Čeprav je v samem besedilu precej zavajanja in ščuvanja s strani avtorja. Andrej Šiško in Štajerska varda, so prisegli, da bodo varovali Štajersko in Slovenijo. Tudi s svojim življenjem če bo treba! Nikoli pa ni Andrej Šiško omenil, odcepitev dežele Štajerke od Slovenije. Ta ideja je nastala v bolanih umih režimskih medijev, z namenom, da diskreditirajo vodjo slovenskih domoljubov.Predlagam vam, da naredite posnetek o butalskem varovanju državne meje s strani Cerarjeve vlade in o 15 milijonih, ki jih je za ograjo odobrila Šarčeva vlada. Glasbena podlaga bi lahko bila od - Plavi orkestar "Mi smo pijane budale" Namesto pijane, bi lahko uporabili " ZADROGIRANE " Več si lahko pogledate v mojem posnetku
https://www.youtube.com/watch?v=uNSW7FH4FMw&t=30s
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Tilen je največji jack svoje generacije.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"