VIDEO: Tilen Artač prepeval o davčnih oazah: Parodija, ki je nasmejala Slovence!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja je bilo znova pestro, predvsem ob koncu, ko so predstavili parodijo na Mali terasi.

Tokrat je Tilen Artač skupaj s prijatelji prepeval o davčnih oazah, z video posnetkom pa sodeč po odzivih na spletu nasmejal mnoge gledalce.

"Največja glasbena atrakcija tega stoletja vam tokrat ponuja presenečenje iz skritih računov v toplih krajih," so zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo izseke iz omenjene satirične oddaje.

"Guantanamera" je morda najbolj znana kubanska pesem in najbolj opazna domoljubna pesem te države. Uradne zasluge je prejel Joseíto Fernández, ki je pesem prvič populariziral na radiu že leta 1929.

Omenjeno uspešnico je spremenil tudi Tilen Artač, ko je s prijateljema predstavil parodijo z naslovom "Davčne oaze", ime glasbene skupine pa spremenil v Papelos Pandoros. Prisluhnite parodiji, s katero je Tilen Artač te dni nasmejal Slovenijo!
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tilen zrihtal super, kot vedno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978