VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"

Mnogi športni navdušenci smo v preteklih tednih spremljali kolesarsko dirko Tour de France, pri kateri smo navijali za naše izjemne Slovence.

Ko se je že vse zdelo, da bo naslov najboljšega osvojil Primož Roglič, je na kronometru premoč moral priznati rojaku Tadeju Pogačarju.

Prav na to temo je v satirični oddaji Kaj dogaja parodijo pripravil voditelj in imitator Tilen Artač. Sam se je predstavil kot Primož Roglič, Igor Bračič pa je pri posnetku odigral vlogo Tadeja Pogačarja. V oddaji sta priredila legendarno pesem "Za prijatelje", ki jo je Andrej Šifrer v albumu Čakam predstavil leta 1998.

Tilen Artač je naslov izvajalca spremenil v Andrej Špilferderber, parodija pa je na spletu sprožila mešane odzive.

Nekatere je parodija nasmejala, spet drugi se zgražajo nad potezo Tilna Artača, češ, da si je poraz Primoža Rogliča privoščil preveč hudomušno. Kakšno je vaše mnenje o novonastali parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!