VIDEO: Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Privoščil si je slovenskega poslanca!

V sinočnji satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je z imitacijo ob koncu oddaje mnoge gledalce znova navdušil Tilen Artač.

Tokrat je oponašal še enega znanega pevca, v parodiji pa si je privoščil slovenskega poslanca.

Tilen Artač je v rubriki Mala terasa zapel kot Adi Smolar, ko si je izposodil njegovo pesem "Jaz sem nor" iz leta 1997. Novonastalo parodijo je poimenoval "Jaz sem Žan", v njej pa prepeval o slovenskemu poslancu Žanu Mahniču.


#kajdogaja, Youtube
Tudi tokrat so si z besedilom parodije slovenskega politika pošteno privoščili, Tilen Artač pa se je iz Adi Smolar prelevil v Mladi Slomar.

Mnogi uporabniki so na spletu zapisali, da je imitacija Tilna Artača, pri kateri je oponašal Adija Smolarja, zadetek v polno.

Prisluhnite, kako se je Tilen Artač v oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom lotil slovenskega poslanca Žana Mahniča, ko je zapel kot Adi Smolar. Bo z imitacijo slovenskega pevca navdušil tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!