VIDEO: Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Privoščil si je slovenskega poslanca!

V sinočnji satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je z imitacijo ob koncu oddaje mnoge gledalce znova navdušil Tilen Artač.

Tokrat je oponašal še enega znanega pevca, v parodiji pa si je privoščil slovenskega poslanca.

Tilen Artač je v rubriki Mala terasa zapel kot Adi Smolar, ko si je izposodil njegovo pesem "Jaz sem nor" iz leta 1997. Novonastalo parodijo je poimenoval "Jaz sem Žan", v njej pa prepeval o slovenskemu poslancu Žanu Mahniču.


#kajdogaja, Youtube
Tudi tokrat so si z besedilom parodije slovenskega politika pošteno privoščili, Tilen Artač pa se je iz Adi Smolar prelevil v Mladi Slomar.

Mnogi uporabniki so na spletu zapisali, da je imitacija Tilna Artača, pri kateri je oponašal Adija Smolarja, zadetek v polno.

Prisluhnite, kako se je Tilen Artač v oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom lotil slovenskega poslanca Žana Mahniča, ko je zapel kot Adi Smolar. Bo z imitacijo slovenskega pevca navdušil tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!