VIDEO: Tilen Artač zapel kot Alfi Nipič: Tako si je privoščil napovedan protest!

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je sinoči znova v svojem slogu udaril Tilen Artač.

Privoščil si je napovedan protest Rešimo Slovenijo in njihove organizatorje, s parodijo pa znova obkrožil in nasmejal Slovenijo!

V četrtek, 10. oktobra bo ob 17. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani potekal protest Rešimo Slovenijo, ki se ga je prijelo tudi ime dan rumenih jopičev. Glavni pobudnik je nekdanji mariborski župan Franc Kangler, tik pred začetkom shoda pa bo udeležence protesta zabaval tudi Alfi Nipič s svojimi muzikanti.


#kajdogaja, Youtube
Prav zato je Tilen Artač v sinočnji oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom oponašal prav omenjenega pevca, ko je zapel priredbo njegove uspešnice!

Novonastali skupini je nadal ime Alfa Nipich, pesem "Ostal bom muzikant" pa spremenil po svoje. Prisluhnite, kako si je Tilen Artač privoščil prihajajoči protest v Ljubljani in njegove organizatorje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija