VIDEO: Tilen Artač zapel kot Alfi Nipič: Tako si je privoščil napovedan protest!

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je sinoči znova v svojem slogu udaril Tilen Artač.

Privoščil si je napovedan protest Rešimo Slovenijo in njihove organizatorje, s parodijo pa znova obkrožil in nasmejal Slovenijo!

V četrtek, 10. oktobra bo ob 17. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani potekal protest Rešimo Slovenijo, ki se ga je prijelo tudi ime dan rumenih jopičev. Glavni pobudnik je nekdanji mariborski župan Franc Kangler, tik pred začetkom shoda pa bo udeležence protesta zabaval tudi Alfi Nipič s svojimi muzikanti.


#kajdogaja, Youtube
Prav zato je Tilen Artač v sinočnji oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom oponašal prav omenjenega pevca, ko je zapel priredbo njegove uspešnice!

Novonastali skupini je nadal ime Alfa Nipich, pesem "Ostal bom muzikant" pa spremenil po svoje. Prisluhnite, kako si je Tilen Artač privoščil prihajajoči protest v Ljubljani in njegove organizatorje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"Babica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilVIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni