VIDEO: Tilen Artač zapel kot Alfi Nipič: Tako si je privoščil napovedan protest!

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je sinoči znova v svojem slogu udaril Tilen Artač.

Privoščil si je napovedan protest Rešimo Slovenijo in njihove organizatorje, s parodijo pa znova obkrožil in nasmejal Slovenijo!

V četrtek, 10. oktobra bo ob 17. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani potekal protest Rešimo Slovenijo, ki se ga je prijelo tudi ime dan rumenih jopičev. Glavni pobudnik je nekdanji mariborski župan Franc Kangler, tik pred začetkom shoda pa bo udeležence protesta zabaval tudi Alfi Nipič s svojimi muzikanti.


#kajdogaja, Youtube
Prav zato je Tilen Artač v sinočnji oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom oponašal prav omenjenega pevca, ko je zapel priredbo njegove uspešnice!

Novonastali skupini je nadal ime Alfa Nipich, pesem "Ostal bom muzikant" pa spremenil po svoje. Prisluhnite, kako si je Tilen Artač privoščil prihajajoči protest v Ljubljani in njegove organizatorje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!