VIDEO: Tilen Artač zapel kot Alfi Nipič: Tako si je privoščil napovedan protest!

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je sinoči znova v svojem slogu udaril Tilen Artač.

Privoščil si je napovedan protest Rešimo Slovenijo in njihove organizatorje, s parodijo pa znova obkrožil in nasmejal Slovenijo!

V četrtek, 10. oktobra bo ob 17. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani potekal protest Rešimo Slovenijo, ki se ga je prijelo tudi ime dan rumenih jopičev. Glavni pobudnik je nekdanji mariborski župan Franc Kangler, tik pred začetkom shoda pa bo udeležence protesta zabaval tudi Alfi Nipič s svojimi muzikanti.


#kajdogaja, Youtube
Prav zato je Tilen Artač v sinočnji oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom oponašal prav omenjenega pevca, ko je zapel priredbo njegove uspešnice!

Novonastali skupini je nadal ime Alfa Nipich, pesem "Ostal bom muzikant" pa spremenil po svoje. Prisluhnite, kako si je Tilen Artač privoščil prihajajoči protest v Ljubljani in njegove organizatorje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!