VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom smo sinoči bili priča nastopu na Mali terasi, ko je Tilen Artač znova pokazal svoje imitatorske sposobnosti.

Tokrat je v oddaji, ki jo vodi Jonas Žnidaršič, zapel kot Helena Blagne, s parodijo pa še enkrat znova nasmejal mnoge Slovence!

Tilen Artač si je tokrat v družbi Igorja Bračiča privoščil slovensko divo Heleno Blagne, z nastalo parodijo pa poskrbel za novo dozo smeha. Njeno uspešnico "Macho", ki je izšla že leta 1998, je spremenil v "Če si match moj pravi", svoj lik Helene Blagne pa je preimenoval v Milfena Blogne.

V parodiji je Tilen Artač kot Helena Blagne pel o sodobnih tehnologijah, ki nam omogočajo hitre zmenke na spletu. Prav takšno storitev je v novonastali pesmi očitno uporabljala tudi Helena Blagne.


#kajdogaja, Youtube
"Če si match moj pravi, me posvajpi, komaj čakam najin prvi stik," je Tilen Artač zapel v refrenu parodije, s tem pa opisoval priljubljeno spletno aplikacijo za zmenkarije, pri kateri podrsamo po ekranu, da osebo dodamo pod simpatije.

Prisluhnite, kako je tokrat Tilen Artač v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom poskrbel za novo dozo smeha, ko je oponašal slovensko pevko Heleno Blagne in njeno uspešnico spremenil v še kako aktualno temo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!