VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!

V sinočnjem delu satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, je imitator Tilen Artač znova poskrbel za simpatično priredbo.

Tokrat se je lotil slovenske glasbene skupine Laibach, ki širom sveta beleži visoko priljubljenost!

Tilen Artač si je v sklopu oddaje Kaj dogaja? na Mali terasi izposodil pesem "Tanz mit Laibach", ki jo je leta 2003 izdala slovenska glasbena skupina Laibach. Pesem je tudi tokrat spremenil po svoje, v parodiji pa pel o predragem kuhanem vinu v centru Ljubljane.


#kajdogaja, Youtube
Tilnu Artaču sta pri parodiji pomagala še Bič Goričar in Žan Papič, skupino pa so preimenovali v Kuhanz. Nova pesem je tokrat nosila naslov "Štant mit Kunanz".

Prisluhnite novi imitaciji iz oddaje Kaj dogaja?, pri kateri je Tilen Artač kot skupina Laibach zapel parodijo o kuhanem vinu in prazničnem vzdušju. Je tudi tokrat z imitacijo zadel v polno?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!