VIDEO: Tilen Artač zapel kot Tomaž Domicelj: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!

V pretekli satirični oddaji Kaj dogaja, ki jo vodi Tilen Artač, smo znova bili priča dozi smeha.

Ob koncu oddaje so pripravili novo simpatično parodijo, pri kateri so prepevali o slovenskih sanjah o potovanju na Hrvaško.

Največja glasbena atrakcija je tokrat poskrbela za dozo smeha - Tilen Artač in Igor Bračič sta priredila slovensko uspešnico, s parodijo pa sodeč po odzivih nasmejala mnoge Slovence. Prepevala sta o največjih slovenskih sanjah - o dopustovanju na Hrvaškem.

Tokrat sta si izposodila slovensko uspešnico "Slovenskega naroda sin", ki jo je v originalu prepeval Tomaž Domicelj. Ime glasbenega izvajalca so spremenili v Tolaž Dvomicelj, naslov parodije pa v "Slovenskega naroda sen".

Prisluhnite simpatični parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri sta Tilen Artač in Igor Bračič zapela priredbo legendarne uspešnice "Slovenskega naroda sin".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!