VIDEO: Tim Gajser zmlel vso konkurenco, v Trentinu prvič letos dosegel zmago

Izjemni Tim Gajser je znova pokazal, iz kakšnega testa je. V italijanskem Trentinu je prvič v letošnji sezoni zmagal skupno dirko svetovnega prvenstva razreda MXGP, na obeh vožnjah pa premagal tudi prvega v skupnem seštevku Italijana Antonia Cairolija.

To je za Gajserja prva zmaga na MXGP dirkah za SP po Švedski 2017, v letošnji sezoni pa je na stopničkah stal že četrtič.

Včerajšnja dirka je bila v celoti v znamenju Gajserja in Cairolija, saj sta bila oba razred zase. V prvi vožnji sta konkurenco za seboj pustila dobrih 50 sekund, v drugi pa je Cairoli v lovu na Gajserja padel, a kljub padcu obdržal končno drugo mesto.

Cairoli v lovu na Gajserja padel tik pred koncem:


Gajser je tako dobil novih 50 točk na lestvici za SP, skupno pa ima Cairoli zdaj pred njim 16 točk naskoka. Nabral jih je že 191, Gajser jih ima na drugem mestu 175, tretji pa je Paulin s 142 točkami.

Poglejte si še, kako je Tim Gajser v prvi vožnji pred koncem prehitel vodilnega Cairolija tik ob slovenskih navijačih. Bravo Gajserju za še en izjemen dosežek!

Video: Šport TV

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!