VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed Sheerana

Tim Kores se na Hitradiu Center večkrat izkaže s svojim pevskim talentom. Teden dni nazaj je znova udaril, ko je moči združil s slovenskim ansamblom Poskočni muzikanti.

Skupaj so namreč zapeli slovensko priredbo pesmi "Perfect", ki jo v originalu izvaja en izmed najbolj priljubljenih pevcev ta hip Ed Sheeran.

Prav izjemna priredba Koresa in Poskočnih muzikantov je pritegnila pozornost celotne Sheeranove ekipe, ki je bila nad končnim rezultatom navdušena. Tim Kores in Poskočni muzikanti so namreč pesem priredili tako, da so ritme "poslovenili" z narodnozabavnimi privdihom.

Ekipa Sheerana je Tima in člane ansambla Poskočni muzikanti že povabila na svoj prihajajoči koncert v Celovcu, ki bo potekal prihodnje leto v juniju. Tam bo Kores skupaj z ansamblom najverjetneje imel priložnost, da na odru nastoopi kot gostujoči izvajalec.

Prisluhnite slovenski priredbi pesmi "Perfect", ki je navdušila celo originalnega izvajalca Ed Sheerana!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!