VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed Sheerana

Tim Kores se na Hitradiu Center večkrat izkaže s svojim pevskim talentom. Teden dni nazaj je znova udaril, ko je moči združil s slovenskim ansamblom Poskočni muzikanti.

Skupaj so namreč zapeli slovensko priredbo pesmi "Perfect", ki jo v originalu izvaja en izmed najbolj priljubljenih pevcev ta hip Ed Sheeran.

Prav izjemna priredba Koresa in Poskočnih muzikantov je pritegnila pozornost celotne Sheeranove ekipe, ki je bila nad končnim rezultatom navdušena. Tim Kores in Poskočni muzikanti so namreč pesem priredili tako, da so ritme "poslovenili" z narodnozabavnimi privdihom.

Ekipa Sheerana je Tima in člane ansambla Poskočni muzikanti že povabila na svoj prihajajoči koncert v Celovcu, ki bo potekal prihodnje leto v juniju. Tam bo Kores skupaj z ansamblom najverjetneje imel priložnost, da na odru nastoopi kot gostujoči izvajalec.

Prisluhnite slovenski priredbi pesmi "Perfect", ki je navdušila celo originalnega izvajalca Ed Sheerana!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal