VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed Sheerana

Tim Kores se na Hitradiu Center večkrat izkaže s svojim pevskim talentom. Teden dni nazaj je znova udaril, ko je moči združil s slovenskim ansamblom Poskočni muzikanti.

Skupaj so namreč zapeli slovensko priredbo pesmi "Perfect", ki jo v originalu izvaja en izmed najbolj priljubljenih pevcev ta hip Ed Sheeran.

Prav izjemna priredba Koresa in Poskočnih muzikantov je pritegnila pozornost celotne Sheeranove ekipe, ki je bila nad končnim rezultatom navdušena. Tim Kores in Poskočni muzikanti so namreč pesem priredili tako, da so ritme "poslovenili" z narodnozabavnimi privdihom.

Ekipa Sheerana je Tima in člane ansambla Poskočni muzikanti že povabila na svoj prihajajoči koncert v Celovcu, ki bo potekal prihodnje leto v juniju. Tam bo Kores skupaj z ansamblom najverjetneje imel priložnost, da na odru nastoopi kot gostujoči izvajalec.

Prisluhnite slovenski priredbi pesmi "Perfect", ki je navdušila celo originalnega izvajalca Ed Sheerana!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji