VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi sam

Ansambel Slovenski zvoki so posneli novo pesem "Planiška polka", ki so jo posvetili našemu mlademu smučarskemu skakalcu Timiju Zajcu. Na pobudo ansambla se jim je med nastopom pridružil tudi Timi, ki je vešč igranja na harmoniko.

Skupaj so kar na 3. tekmi svetovnega pokala smučarskih skokov v Ljubnem v Savinji posneli tudi videospot za omenjeno pesem.

"Planiško polko" bomo zagotovo slišali tudi v Planici, ko so konec tedna tam na sporedu smučarski poleti. Do sodelovanja med ansamblom Slovenski zvoki in Timijem pa je prišlo z razlogom - Timijev oče Boštjan Zajc je namreč že dolgoletni član ansambla Slovenski zvoki.»Zato seveda vsi člani spremljamo in podpiramo Timijevo skakalno kariero že vse od začetka. Velikokrat pa na tekmi ali v ožjem domačem krogu s Timijem skupaj zaigramo. Dokaz za to je kakšen posnetek, ki se najde na portalu youtube,« pravi vodja Slovenskih zvokov Bojan Lugarič, vsestranski glasbenik in producent.

Avtor glasbe in aranžmaja skladbe je Bojan Lugarič, avtorica besedila pa Vera Šolinc.

Prisluhnite novi polki v čast našemu mlademu Timiju Zajcu in držimo pesti, da letos na planiški velikanki morebiti pade tudi nov svetovni rekord!
1
Cveto Erjavec
Pred 5 tedni
PLANICA NAŠA KRALJICA
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca