VIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilci

Iz sosednje Hrvaške prihaja posnetek gasilcev, ko so včeraj odhiteli na nujno intervencijo. Na avtocesti je zagorelo vozilo, gasilci pa so na mnoge težave naleteli že pred samim prihodom na kraj nesreče.

Številni vozniki se namreč niso pravočasno umaknili, pomagala ni niti dvojica policistov na motorjih.

Hrvaški gasilci so včeraj na spletu delili video posnetek njihove vožnje na kraj nesreče na avtocesti, ko so naleteli na številne voznike, ki reševalnega pasu niso vzpostavili. Tako kot pri nas, ima tudi Hrvaška povsem ista pravila pri vzpostavitvi reševalnega pasu.

V kolikor se znajdemo v gneči na avtocesti, ki ima več pasov, se vedno umaknemo skrajno desno, z izjemo voznikov na skrajnem prehitevalnem pasu, ki se umaknejo povsem levo.Med intervencijo sta se gasilcem pridružila tudi dva policista na motorjih, ki sta z vozniki imela nemalo težave. Ti se kar niso znali pravilno razvrstiti, četudi sta jim policista jasno kazala, kam se umakniti.

Zdaj gasilci iz Hrvaške prosijo, da njihov posnetek delimo še naprej, da bodo prizori obkrožili tudi mnoge turiste, ki se poleti odpravljajo na Hrvaško. Poglejte si, kakšni grozi so bili med včerajšnjo intervencijo priča hrvaški gasilci!

2
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Število omejenih je neomejeno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!