VIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilci

Iz sosednje Hrvaške prihaja posnetek gasilcev, ko so včeraj odhiteli na nujno intervencijo. Na avtocesti je zagorelo vozilo, gasilci pa so na mnoge težave naleteli že pred samim prihodom na kraj nesreče.

Številni vozniki se namreč niso pravočasno umaknili, pomagala ni niti dvojica policistov na motorjih.

Hrvaški gasilci so včeraj na spletu delili video posnetek njihove vožnje na kraj nesreče na avtocesti, ko so naleteli na številne voznike, ki reševalnega pasu niso vzpostavili. Tako kot pri nas, ima tudi Hrvaška povsem ista pravila pri vzpostavitvi reševalnega pasu.

V kolikor se znajdemo v gneči na avtocesti, ki ima več pasov, se vedno umaknemo skrajno desno, z izjemo voznikov na skrajnem prehitevalnem pasu, ki se umaknejo povsem levo.Med intervencijo sta se gasilcem pridružila tudi dva policista na motorjih, ki sta z vozniki imela nemalo težave. Ti se kar niso znali pravilno razvrstiti, četudi sta jim policista jasno kazala, kam se umakniti.

Zdaj gasilci iz Hrvaške prosijo, da njihov posnetek delimo še naprej, da bodo prizori obkrožili tudi mnoge turiste, ki se poleti odpravljajo na Hrvaško. Poglejte si, kakšni grozi so bili med včerajšnjo intervencijo priča hrvaški gasilci!

2
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Število omejenih je neomejeno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati