VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišali

Po mnogih letih iskanja so našli pesem, ki jo je leta 1986 prepeval legendarni Freddie Mercury.

Pesem so takrat izločili iz muzikala Time, dve leti nazaj pa jo je našel eden izmed prijateljev legendarnega pevca in jo znova preuredil tako, kot je bila sprva načrtovana.

Freddie Mercury je leta 1986 skupaj s prijateljem Daveom Clarkom pripravljal pesem "Time Waits For No One", ki so jo posneli za muzikal Time. Pesem je napisal prav Clark, ki je za medije povedal: "Ko smo jo prvič posneli, sta bila na posnetku le Freddiejev glas in klavir. Naježila se mi je koža, bilo je čarobno."


Freddie Mercury Solo, Youtube
V studiu Abbey Road so zatem pesem združili še z 48 posnetki, na katerih so bili le vokali. Dave Clark je obenem dejal, da je imel že takrat občutek, da je bil prvotni posnetek boljši, a se je ta izgubil v arhivu.

Pesem je dolgo časa iskal, leta 2017 pa jo znova našel. Zatem je potreboval dve leti, da je s posnetka izločil vse ostale vokale in obdržal le glas legendarnega pevca Freddieja Mercuryja.

Zdaj so popravljeno pesem "Time Waits For No One" prvič predstavili širši javnosti kar na uradnem Youtube kanalu pevca Freddieja Mercuryja. Prisluhnite, kako se sliši izgubljena pesem, pod katero se je več kot 30 let nazaj predstavil Freddie Mercury!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!