VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišali

Po mnogih letih iskanja so našli pesem, ki jo je leta 1986 prepeval legendarni Freddie Mercury.

Pesem so takrat izločili iz muzikala Time, dve leti nazaj pa jo je našel eden izmed prijateljev legendarnega pevca in jo znova preuredil tako, kot je bila sprva načrtovana.

Freddie Mercury je leta 1986 skupaj s prijateljem Daveom Clarkom pripravljal pesem "Time Waits For No One", ki so jo posneli za muzikal Time. Pesem je napisal prav Clark, ki je za medije povedal: "Ko smo jo prvič posneli, sta bila na posnetku le Freddiejev glas in klavir. Naježila se mi je koža, bilo je čarobno."


Freddie Mercury Solo, Youtube
V studiu Abbey Road so zatem pesem združili še z 48 posnetki, na katerih so bili le vokali. Dave Clark je obenem dejal, da je imel že takrat občutek, da je bil prvotni posnetek boljši, a se je ta izgubil v arhivu.

Pesem je dolgo časa iskal, leta 2017 pa jo znova našel. Zatem je potreboval dve leti, da je s posnetka izločil vse ostale vokale in obdržal le glas legendarnega pevca Freddieja Mercuryja.

Zdaj so popravljeno pesem "Time Waits For No One" prvič predstavili širši javnosti kar na uradnem Youtube kanalu pevca Freddieja Mercuryja. Prisluhnite, kako se sliši izgubljena pesem, pod katero se je več kot 30 let nazaj predstavil Freddie Mercury!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!