VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišali

Po mnogih letih iskanja so našli pesem, ki jo je leta 1986 prepeval legendarni Freddie Mercury.

Pesem so takrat izločili iz muzikala Time, dve leti nazaj pa jo je našel eden izmed prijateljev legendarnega pevca in jo znova preuredil tako, kot je bila sprva načrtovana.

Freddie Mercury je leta 1986 skupaj s prijateljem Daveom Clarkom pripravljal pesem "Time Waits For No One", ki so jo posneli za muzikal Time. Pesem je napisal prav Clark, ki je za medije povedal: "Ko smo jo prvič posneli, sta bila na posnetku le Freddiejev glas in klavir. Naježila se mi je koža, bilo je čarobno."


Freddie Mercury Solo, Youtube
V studiu Abbey Road so zatem pesem združili še z 48 posnetki, na katerih so bili le vokali. Dave Clark je obenem dejal, da je imel že takrat občutek, da je bil prvotni posnetek boljši, a se je ta izgubil v arhivu.

Pesem je dolgo časa iskal, leta 2017 pa jo znova našel. Zatem je potreboval dve leti, da je s posnetka izločil vse ostale vokale in obdržal le glas legendarnega pevca Freddieja Mercuryja.

Zdaj so popravljeno pesem "Time Waits For No One" prvič predstavili širši javnosti kar na uradnem Youtube kanalu pevca Freddieja Mercuryja. Prisluhnite, kako se sliši izgubljena pesem, pod katero se je več kot 30 let nazaj predstavil Freddie Mercury!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!