VIDEO: To je novoletna pesem Tanje Žagar, s katero je očarala Slovence

Vroča Tanja Žagar je ob vstopu v novo leto 2019 svoje zveste poslušalce še enkrat znova navdušila.

Od njene zadnje pesmi "Baraba" je minilo že leto in pol, zato je v novoletnem času kar med silvestrovanjem predstavila svojo novo pesem, ki jo krasi tudi izjemen videospot.

Tanja Žagar si je v prazničnih dneh želela, da bi se ljudje več družili, obenem pa pozabili na pretirano izmenjevanje daril. Po daljšem premoru je Tanja Žagar predstavila svojo novo pesem "Pet do polnoči", ki je nastala v sodelovanju s priznanim slovenskim avtorjem Alešem Klinarjem. Ta je ustvaril tako glasbo, kot tudi besedilo za pesem.

Omenjena pesem govori o ljubezni, polni strasti in poželenja, spevna melodija pa se z udarnim refrenom odlično poveže z ritmi sambe.

Številni njeni poslušalci so izpostavili, da bo omenjena pesem še ena izmed uspešnic simpatične in vedno vroče Tanje Žagar. Bo res postala uspešnica?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet