VIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!

Ob včerajšnjem dnevu zaljubljencev je rojstni dan praznoval tudi simpatični radijski voditelj Miha Deželak. Svoj 45. rojstni dan je praznoval skupaj s sodelavci v Denis Avdić Showu, tam pa bil deležen tudi mnogih posebnih presenečenj.

Prvemu presenečenju je bil priča že ob vstopu v studio, saj so ga krasili baloni in nalepke, na katerih pa ni bila številka 45, ampak kar 50!

Denis in Anja sta si Deželaka malce privoščila, njegovih 45 let pa praznovala v stilu Abrahama. Deželaka je najprej obiskal 16-letni soimenjak Miha, s katerim se je pomeril v generacijskem kvizu, takoj zatem pa je dobil še eno presenečenje.

V studio je prišel še Ansambel Roka Žlindre, ki je slavljencu zapel prav posebno rojstnodnevno pesem. Manjkala ni niti tortica!


Deželaka pa so kmalu oblile solze sreče, saj je od ekipe prejel darilo, ki si ga je že zelo dolgo želel, a si ga žal ni mogel privoščiti. Prejel je vikend paket smučanja za celo družino, saj je velik ljubitelj tega zimskega športa. Tako je dobil končno priložnost, da se smučanja udeleži s tistimi, ki jih ima najraje.

Poglejte si še ostale trenutke ob proslavljanju Deželakovega 45. rojstnega dne, ob katerih dobrega vzdušja in simpatičnih komentarjev ni manjkalo. Miha Deželak, vse najboljše!

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Barbara pa ni štimala ravno tako, kot na posnetkih. No.., pri njej je glavno, da lepo vun zgledi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb