VIDEO: To je posnetek divje vožnje policistov z mladoletnico, ki je sprožil škandal

Pred dnevi je Slovenijo obkrožil škandal. Mladoletno dekle naj bi vi policijskem kombiju prevažalo dva policista stara 33 in 28 let in mlajšega 20-letnega kandidata za policista, ki še nima policijskih pooblastil. Pri tem je potrebno poudariti, da mladoletnica še nima vozniškega dovoljenja.

Vožnja policijskega vozila mladoletnega dekleta pa ni edina stvar, ki v tem incidentu bode v oči.

V policijskem kombiju naj bi se tudi popivalo in kadilo, najstnica pa je vse skupaj posnela na telefon in video posnetke skupaj s slikami objavila na svojem Instagram profilu.

20-letni kandidat za policista naj bi svoja starejša kolega vprašal, če bi lahko s kombijem pobrali njegovo prijateljico. Policista sta mu dejala, da policija ni taksi služba, a so se kljub temu okoli polnoči odpravili do omenjene najstnice, ki je nato prisedla v policisjki kombi. Dekle je bilo med več ur dolgo vožnjo priča tudi policijski obravnavi pešca ter ustavljanju voznika z modrimi lučmi.

Celotno dogodivščino je dekle posnelo in objavilo na Instagramu. Iz posnetkov je razvidno, da se je v policijskem kombiju pilu alkohol in kadilo, mladoletnici pa so policisti celo dovolili vožnjo policijskega vozila. Pred tem so pri mladoletnici opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,07 mg/l, kar je mladoletnica tudi objavila na Instagram profilu ter ob objavi zapisala: "Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna."

Na spletnem portalu 24ur.com so objavili video posnetek, v katerem je moč videti vse, kar je mladoletnica objavila na svojem Instagram profilu. Trojico policistov so že suspendirali, celotna zadeva pa je še vedno v policijskem postopku.

Video: 24ur
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Video, ki je prišel v javnost, je sfriziran in zame nepomemben. Ampak še na tem je dovolj, da se policiji za naslednjih 200 let prepove vsaka stavka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Fant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...VIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Slovenec v finalu nemškega šova, tako je zapel pesem Elvisa PresleyjaMalček iz Dravograda mora živeti v bolečinah, tablete prejema vsake 3 ureVIDEO: Najlepši prizor iz Dan najlepših sanj, 12-letni Miguel je končno videl mamoŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Aneta in Nik iz Kmetije razkrila, kaj se v resnici plete med njimaVIDEO: Slovenski voditelj pregloboko pogledal v kozarec, na delo je prišel pijanS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Šok na avtocesti pri Mariboru, voznik je izgubil nadzor nad vozilomSMEH: Dončić vesel kot otrok, tako je proslavljal zabijanje soigralcaVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Čuki z novo pesmijo obkrožajo Slovenijo. Pravijo, da bo uspešnica!VIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...SMEH: Deželak in Avdić postala rdeča v obraz, morala sta se poljubitiSMEH: Na reliju je z dirkalnikom zapeljal v jarek, nato se je zgodilo nemogočeVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...VIDEO: Popovič se še vedno ni predal. Bomo v Kopru priča ponovnim volitvam?Moški so stopili na oder, njihova božična "Hallelujah" je začarala ves svetVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijamiPosnetek male deklice na spletu prava senzacija, to je počela ob plesoči lutki