VIDEO: To je posnetek divje vožnje policistov z mladoletnico, ki je sprožil škandal

Pred dnevi je Slovenijo obkrožil škandal. Mladoletno dekle naj bi vi policijskem kombiju prevažalo dva policista stara 33 in 28 let in mlajšega 20-letnega kandidata za policista, ki še nima policijskih pooblastil. Pri tem je potrebno poudariti, da mladoletnica še nima vozniškega dovoljenja.

Vožnja policijskega vozila mladoletnega dekleta pa ni edina stvar, ki v tem incidentu bode v oči.

V policijskem kombiju naj bi se tudi popivalo in kadilo, najstnica pa je vse skupaj posnela na telefon in video posnetke skupaj s slikami objavila na svojem Instagram profilu.

20-letni kandidat za policista naj bi svoja starejša kolega vprašal, če bi lahko s kombijem pobrali njegovo prijateljico. Policista sta mu dejala, da policija ni taksi služba, a so se kljub temu okoli polnoči odpravili do omenjene najstnice, ki je nato prisedla v policisjki kombi. Dekle je bilo med več ur dolgo vožnjo priča tudi policijski obravnavi pešca ter ustavljanju voznika z modrimi lučmi.

Celotno dogodivščino je dekle posnelo in objavilo na Instagramu. Iz posnetkov je razvidno, da se je v policijskem kombiju pilu alkohol in kadilo, mladoletnici pa so policisti celo dovolili vožnjo policijskega vozila. Pred tem so pri mladoletnici opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,07 mg/l, kar je mladoletnica tudi objavila na Instagram profilu ter ob objavi zapisala: "Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna."

Na spletnem portalu 24ur.com so objavili video posnetek, v katerem je moč videti vse, kar je mladoletnica objavila na svojem Instagram profilu. Trojico policistov so že suspendirali, celotna zadeva pa je še vedno v policijskem postopku.

Video: 24ur
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Video, ki je prišel v javnost, je sfriziran in zame nepomemben. Ampak še na tem je dovolj, da se policiji za naslednjih 200 let prepove vsaka stavka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz