VIDEO: To je posnetek divje vožnje policistov z mladoletnico, ki je sprožil škandal

Pred dnevi je Slovenijo obkrožil škandal. Mladoletno dekle naj bi vi policijskem kombiju prevažalo dva policista stara 33 in 28 let in mlajšega 20-letnega kandidata za policista, ki še nima policijskih pooblastil. Pri tem je potrebno poudariti, da mladoletnica še nima vozniškega dovoljenja.

Vožnja policijskega vozila mladoletnega dekleta pa ni edina stvar, ki v tem incidentu bode v oči.

V policijskem kombiju naj bi se tudi popivalo in kadilo, najstnica pa je vse skupaj posnela na telefon in video posnetke skupaj s slikami objavila na svojem Instagram profilu.

20-letni kandidat za policista naj bi svoja starejša kolega vprašal, če bi lahko s kombijem pobrali njegovo prijateljico. Policista sta mu dejala, da policija ni taksi služba, a so se kljub temu okoli polnoči odpravili do omenjene najstnice, ki je nato prisedla v policisjki kombi. Dekle je bilo med več ur dolgo vožnjo priča tudi policijski obravnavi pešca ter ustavljanju voznika z modrimi lučmi.

Celotno dogodivščino je dekle posnelo in objavilo na Instagramu. Iz posnetkov je razvidno, da se je v policijskem kombiju pilu alkohol in kadilo, mladoletnici pa so policisti celo dovolili vožnjo policijskega vozila. Pred tem so pri mladoletnici opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,07 mg/l, kar je mladoletnica tudi objavila na Instagram profilu ter ob objavi zapisala: "Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna."

Na spletnem portalu 24ur.com so objavili video posnetek, v katerem je moč videti vse, kar je mladoletnica objavila na svojem Instagram profilu. Trojico policistov so že suspendirali, celotna zadeva pa je še vedno v policijskem postopku.

Video: 24ur
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Video, ki je prišel v javnost, je sfriziran in zame nepomemben. Ampak še na tem je dovolj, da se policiji za naslednjih 200 let prepove vsaka stavka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena