VIDEO: To je posnetek divje vožnje policistov z mladoletnico, ki je sprožil škandal

Pred dnevi je Slovenijo obkrožil škandal. Mladoletno dekle naj bi vi policijskem kombiju prevažalo dva policista stara 33 in 28 let in mlajšega 20-letnega kandidata za policista, ki še nima policijskih pooblastil. Pri tem je potrebno poudariti, da mladoletnica še nima vozniškega dovoljenja.

Vožnja policijskega vozila mladoletnega dekleta pa ni edina stvar, ki v tem incidentu bode v oči.

V policijskem kombiju naj bi se tudi popivalo in kadilo, najstnica pa je vse skupaj posnela na telefon in video posnetke skupaj s slikami objavila na svojem Instagram profilu.

20-letni kandidat za policista naj bi svoja starejša kolega vprašal, če bi lahko s kombijem pobrali njegovo prijateljico. Policista sta mu dejala, da policija ni taksi služba, a so se kljub temu okoli polnoči odpravili do omenjene najstnice, ki je nato prisedla v policisjki kombi. Dekle je bilo med več ur dolgo vožnjo priča tudi policijski obravnavi pešca ter ustavljanju voznika z modrimi lučmi.

Celotno dogodivščino je dekle posnelo in objavilo na Instagramu. Iz posnetkov je razvidno, da se je v policijskem kombiju pilu alkohol in kadilo, mladoletnici pa so policisti celo dovolili vožnjo policijskega vozila. Pred tem so pri mladoletnici opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,07 mg/l, kar je mladoletnica tudi objavila na Instagram profilu ter ob objavi zapisala: "Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna."

Na spletnem portalu 24ur.com so objavili video posnetek, v katerem je moč videti vse, kar je mladoletnica objavila na svojem Instagram profilu. Trojico policistov so že suspendirali, celotna zadeva pa je še vedno v policijskem postopku.

Video: 24ur
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Video, ki je prišel v javnost, je sfriziran in zame nepomemben. Ampak še na tem je dovolj, da se policiji za naslednjih 200 let prepove vsaka stavka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb