VIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristi

Javna agencija RS za varnost prometa je na svojem Youtube kanalu te dni objavila nov video posnetek, s katerim svarijo motoriste pred nevarnostjo na cestah. Vreme je vedno bolj toplo, na cesti pa vedno več motoristov.

A prehodno obdobje med zimo in pomladjo za motoriste skriva tudi mnoge pasti!

Ob video posnetku so avtorji zapisali, da je prišla pomlad in z njo se na ceste vračajo motoristi. A naj vas pri uživanju v vožnji z motorjem ne zanese. Pri agenciji svarijo, da ne prehitevajte življenja, ampak raje uživajte v varni in preudarni vožnji - le tako boste namreč doživeli trenutke, ki bodo za vedno ostali v lepem spominu.


Foto: Javna agencija RS za varnost prometa, Youtube

V kolikor tudi sami vozite motor, potem se nikoli ne spuščajte v dirkanje z drugimi prehitrimi motoristi. Že ena sama napaka lahko vas ali koga drugega stane življenja!

Delimo ta video posnetek še naprej med prijatelje motoriste, da bodo letos tudi oni med vožnjo še bolj pazljivi. Ne prehitevajte življenja in raje uživajte v umirjeni vožnji!


Sledi nam na Facebooku za več zanimivih prispevkov
1
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Sem motorist na BMW r65. Vozim koliko mogoče varno in neagresivno. To, kar prikazuje video, pa počnejo teleta. Jaz jim pravim kar "rezervni deli". So mladi in njihove organe se lahko uporabi za transplant. Ali veste, kako zgleda dober motorist?
Star je...
1
Bojan Šisernik
Pred 13 tedni
Ni vse v igračkah za odrasle!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke