VIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristi

Javna agencija RS za varnost prometa je na svojem Youtube kanalu te dni objavila nov video posnetek, s katerim svarijo motoriste pred nevarnostjo na cestah. Vreme je vedno bolj toplo, na cesti pa vedno več motoristov.

A prehodno obdobje med zimo in pomladjo za motoriste skriva tudi mnoge pasti!

Ob video posnetku so avtorji zapisali, da je prišla pomlad in z njo se na ceste vračajo motoristi. A naj vas pri uživanju v vožnji z motorjem ne zanese. Pri agenciji svarijo, da ne prehitevajte življenja, ampak raje uživajte v varni in preudarni vožnji - le tako boste namreč doživeli trenutke, ki bodo za vedno ostali v lepem spominu.


Foto: Javna agencija RS za varnost prometa, Youtube

V kolikor tudi sami vozite motor, potem se nikoli ne spuščajte v dirkanje z drugimi prehitrimi motoristi. Že ena sama napaka lahko vas ali koga drugega stane življenja!

Delimo ta video posnetek še naprej med prijatelje motoriste, da bodo letos tudi oni med vožnjo še bolj pazljivi. Ne prehitevajte življenja in raje uživajte v umirjeni vožnji!


Sledi nam na Facebooku za več zanimivih prispevkov
1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Sem motorist na BMW r65. Vozim koliko mogoče varno in neagresivno. To, kar prikazuje video, pa počnejo teleta. Jaz jim pravim kar "rezervni deli". So mladi in njihove organe se lahko uporabi za transplant. Ali veste, kako zgleda dober motorist?
Star je...
1
Bojan Šisernik
Pred 4 tedni
Ni vse v igračkah za odrasle!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca