VIDEO: To je prizor, ki je pred hišo pričakal Slovenko! Poglejte, čemu je bila priča

Na spletu se je te dni med Slovenci razširil prav poseben prizor, ki bo zagotovo navdušil tudi vas. V njem je moč videti čisto lepoto narave in življenja v njej, zato je prav, da si ga ogledamo tudi sami.

Video posnetek je po besedah avtorice nastal že marca preteklega leta, na spletu pa ga je delila v teh dneh!

V video posnetku, ki ga je na Dolenjskem ob hiši lastnice Lili Budič posnela varnostna kamera, je moč videti povsem zasneženo pokrajino. Že na začetku video posnetka je moč opaziti srno, ki je v iskanju hrane prišla do hiše.

A kar je navdušilo mnoge, je sledilo šele v nadaljevanju video posnetka. Ko je prva srna stekla za hišo, se je v kadru pojavila nova skupina srnjadi.

V posnetku lahko tako skupno vidimo pet živali, ki so ob mrzlih dneh v želji po hrani prišle do hiše, s svojo čudovito podobo pa mnoge navdušile. Da, tudi to je narava!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Srčkano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!