VIDEO: To je prizor, ki je pred hišo pričakal Slovenko! Poglejte, čemu je bila priča

Na spletu se je te dni med Slovenci razširil prav poseben prizor, ki bo zagotovo navdušil tudi vas. V njem je moč videti čisto lepoto narave in življenja v njej, zato je prav, da si ga ogledamo tudi sami.

Video posnetek je po besedah avtorice nastal že marca preteklega leta, na spletu pa ga je delila v teh dneh!

V video posnetku, ki ga je na Dolenjskem ob hiši lastnice Lili Budič posnela varnostna kamera, je moč videti povsem zasneženo pokrajino. Že na začetku video posnetka je moč opaziti srno, ki je v iskanju hrane prišla do hiše.

A kar je navdušilo mnoge, je sledilo šele v nadaljevanju video posnetka. Ko je prva srna stekla za hišo, se je v kadru pojavila nova skupina srnjadi.

V posnetku lahko tako skupno vidimo pet živali, ki so ob mrzlih dneh v želji po hrani prišle do hiše, s svojo čudovito podobo pa mnoge navdušile. Da, tudi to je narava!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Srčkano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet