VIDEO: To je prizor, ki je presenetil Slovenca! Pred njima se je pojavil volk...

V zadnjih dneh je vedno več poročanja o tem, da so lačni volkovi in druge divje zveri vedno bolj navajene prisotnosti človeka. Prav zaradi tega večkrat zaidejo v bližino kmetij, kjer napadajo drobnico.

Na območju Zgornjih Danj je denimo volk dva tedna nazaj pobil 25 ovac...

Na Facebook strani idrija.com so te dni objavili posnetek volka, ki se je sredi belega dne sprehajal po cesti. Dva mimoidoča sta prizor posnela iz avtomobila, volk pa se za njuno prisotnost ni zmenil.

Ko se je snemalec z vozilom približal volku, je ta stekel v gozd, a se je kmalu otresel strahu in se znova napotil proti avtomobilu.

Prostoživeči, zdravi volkovi po znanih in dokumentiranih podatkih za Evropo sicer ne predstavljajo nobene grožnje za človeka.

V Sloveniji v zadnjih 100. letih namreč ni bil zabeležen noben primer napada volka na človeka, vsekakor pa volkovi predstavljajo težavo kmetovalcem, ki ostajajo brez svoje živine...

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet