VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!

Prebivalci kraja Kisovec so včeraj bili priča prizorom, kot jih domačini ne pomnijo. Ulice so se spremenile v reke, vremenoslovci pa močnejše nevihte z vetrom in točo napovedujejo tudi za danes. Predvsem popoldne, zvečer ter v noči na četrtek so za osrednji in vzhodni del Slovenije napovedane nevihte.

Po podatkih Centra za obveščanje Uprave RS za zaščito in reševanje je bilo v naseljih Kisovec, Zagorje, Loke pri Zagorju, Šemnik, Čolnišče, Izlake, Šklendrovec in Mošenik poplavljenih okoli 20 stanovanjskih hiš, voda je zalila tudi tri stanovanjske bloke, osnovno šolo v Kisovcu ter dve Mercator trgovini.

Na Facebook omrežju se je pojavil video posnetek iz Borovniškega naselja v Kisovcu, kjer je potok Ribnica prestopil bregove ter se nato kt slap zlival med stanovanjske bloke. Ob pogledu na deročo vodo je en izmed prebivalcev komentiral, da imajo zdaj tudi v Kisovcu "slap Savico".


Domačini so še dejali, da so bili priča hudemu nalivu s točo, ki je neprekinjeno trajal več ur. Na cestah se je sprožilo tudi več plazov, številne ceste so tam popolnoma zaprte in neprevozne.

Poglejte si, kako je včeraj voda povsem preplavila ulice v Kisovcu ter poskrbela za novo materialno škodo. Hvala še enkrat vsem gasilcem, ki vedno brez oklevanja priskočijo na pomoč takrat, ko jih najbolj potrebujemo!

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Za dizle taka voda ni problem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceParkiral je na mestu za invalide. To je lekcija, ki mu jo je dal fant na vozičku!Šaolinski menih se je preizkusil v borbi, pretepači proti njemu nimajo možnostiSMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Hčerka Elvisa Presleyja objavila nov duet z očetom, nastop te gane do solzMama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Morski pes je umoril delfina. Ko je mimo priplaval večji morski pes... Drama!Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiPred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...VIDEO: Opičji prah je nova droga, ki preplavlja ulice. To so grozljivi učinki!Pred poroko sta se odločila za preobrazbo. Poglejte si, kako izgledata zdaj!VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...Ženska je na dvorišču našla čudno jajce! Ne boste verjeli, kaj se je izvalilo...Pokazal je moč svojega udarca, z dvema prstoma je v nezavest spravil borcaOtroci so slišali glasno jokanje pod zemljo. To so odkrili, ko so odprli cev!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozLastnik je ignoriral svojega haskija! Poglejte si, kako se je odzval kuža...Blondinka navdušila s parkiranjem tovornjaka, tako ga je spravila v garažoNa smrt bolnemu očetu uresničili zadnjo željo, hčer je pospremil do oltarjaVIDEO: To je posnetek, ki si ga moraš nujno ogledati, preden kogarkoli obsojašVIDEO: Tako izgleda trenutek, ko iz hidroelektrarne izpustijo vodoPo tednu dopusta se je vrnil domov! Poglejte, kako se ga je razveselil osliček...VIDEO: Ne boste verjeli, kako je Nika Zorjan izgledala pred leti. Se je spomnite?