VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!

Prebivalci kraja Kisovec so včeraj bili priča prizorom, kot jih domačini ne pomnijo. Ulice so se spremenile v reke, vremenoslovci pa močnejše nevihte z vetrom in točo napovedujejo tudi za danes. Predvsem popoldne, zvečer ter v noči na četrtek so za osrednji in vzhodni del Slovenije napovedane nevihte.

Po podatkih Centra za obveščanje Uprave RS za zaščito in reševanje je bilo v naseljih Kisovec, Zagorje, Loke pri Zagorju, Šemnik, Čolnišče, Izlake, Šklendrovec in Mošenik poplavljenih okoli 20 stanovanjskih hiš, voda je zalila tudi tri stanovanjske bloke, osnovno šolo v Kisovcu ter dve Mercator trgovini.

Na Facebook omrežju se je pojavil video posnetek iz Borovniškega naselja v Kisovcu, kjer je potok Ribnica prestopil bregove ter se nato kt slap zlival med stanovanjske bloke. Ob pogledu na deročo vodo je en izmed prebivalcev komentiral, da imajo zdaj tudi v Kisovcu "slap Savico".


Domačini so še dejali, da so bili priča hudemu nalivu s točo, ki je neprekinjeno trajal več ur. Na cestah se je sprožilo tudi več plazov, številne ceste so tam popolnoma zaprte in neprevozne.

Poglejte si, kako je včeraj voda povsem preplavila ulice v Kisovcu ter poskrbela za novo materialno škodo. Hvala še enkrat vsem gasilcem, ki vedno brez oklevanja priskočijo na pomoč takrat, ko jih najbolj potrebujemo!

0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Za dizle taka voda ni problem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!