VIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni

Te dni se je na spletu močno razširil video posnetek, ki prihaja iz Bosne in Hercegovine. V njem je avtor Emir Mujčić posnel prizor, ki ga v tem obdobju zagotovo ne vidimo vsako leto.

Na kamero je posnel dokaz, da se letos narava in življenje v njej očitno prebujajo prehitro.

Iz kraja Komar v Bosni in Hercegovini prihaja video posnetek, v katerem je ob snežni odeji moč videti manjšo kačo, ki se je očitno letos iz zimskega spanca prebudila prej.

V video posnetku je moč slišati komentiranje: "Ljudje moji, 17. februar 2019, Komar, to je kača..."

Plazilci namreč za zimsko spanje potrebujejo nizko temperaturo. Živali, ki nimajo stalne telesne temperature - med te živali sodijo tudi kače - ponavadi ob nizkih temperaturah otrpnejo do pomladi. V naravi se zavlečejo med listje, pod lubje ali kamenje in se tako zavarujejo, da ne bi zmrznile.

Več kot očitno je vreme vsako leto vedno bolj nepredvidljivo, letni časi pa postopoma izgubljajo svoj pomen. Ob teh toplih februarskih dneh verjamemo, da se je tudi v Sloveniji že prebudila marsikatera kača...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb