VIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni

Te dni se je na spletu močno razširil video posnetek, ki prihaja iz Bosne in Hercegovine. V njem je avtor Emir Mujčić posnel prizor, ki ga v tem obdobju zagotovo ne vidimo vsako leto.

Na kamero je posnel dokaz, da se letos narava in življenje v njej očitno prebujajo prehitro.

Iz kraja Komar v Bosni in Hercegovini prihaja video posnetek, v katerem je ob snežni odeji moč videti manjšo kačo, ki se je očitno letos iz zimskega spanca prebudila prej.

V video posnetku je moč slišati komentiranje: "Ljudje moji, 17. februar 2019, Komar, to je kača..."

Plazilci namreč za zimsko spanje potrebujejo nizko temperaturo. Živali, ki nimajo stalne telesne temperature - med te živali sodijo tudi kače - ponavadi ob nizkih temperaturah otrpnejo do pomladi. V naravi se zavlečejo med listje, pod lubje ali kamenje in se tako zavarujejo, da ne bi zmrznile.

Več kot očitno je vreme vsako leto vedno bolj nepredvidljivo, letni časi pa postopoma izgubljajo svoj pomen. Ob teh toplih februarskih dneh verjamemo, da se je tudi v Sloveniji že prebudila marsikatera kača...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo