VIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni

Te dni se je na spletu močno razširil video posnetek, ki prihaja iz Bosne in Hercegovine. V njem je avtor Emir Mujčić posnel prizor, ki ga v tem obdobju zagotovo ne vidimo vsako leto.

Na kamero je posnel dokaz, da se letos narava in življenje v njej očitno prebujajo prehitro.

Iz kraja Komar v Bosni in Hercegovini prihaja video posnetek, v katerem je ob snežni odeji moč videti manjšo kačo, ki se je očitno letos iz zimskega spanca prebudila prej.

V video posnetku je moč slišati komentiranje: "Ljudje moji, 17. februar 2019, Komar, to je kača..."

Plazilci namreč za zimsko spanje potrebujejo nizko temperaturo. Živali, ki nimajo stalne telesne temperature - med te živali sodijo tudi kače - ponavadi ob nizkih temperaturah otrpnejo do pomladi. V naravi se zavlečejo med listje, pod lubje ali kamenje in se tako zavarujejo, da ne bi zmrznile.

Več kot očitno je vreme vsako leto vedno bolj nepredvidljivo, letni časi pa postopoma izgubljajo svoj pomen. Ob teh toplih februarskih dneh verjamemo, da se je tudi v Sloveniji že prebudila marsikatera kača...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil