VIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža Evropo

Če si mnogi Slovenci te dni želimo vsaj malce zimskega vzdušja in snega, potem lahko z zagotovostjo trdimo, da imajo Avstrijci snega do vrh glave. Metaforično in dobesedno.Včeraj je na spletu pristal video posnetek iz kraja St. Ulrich am Pillersee, kjer imajo snega na pretek.

Prevozniško podjetje Nothegger Transport Logistik GmbH je objavilo video posnetek, ob katerem je mnogim zastala sapa. Svoje parkirane tovornjake so morali najprej očistiti, nato pa s pomočjo bagra povleči na prosto.


Ob posnetku so še zapisali, da takšne količine snega ne pomnijo, četudi je v omenjenem kraju vsako zimo veliko snega.

Prizori so hitro obkrožili Evropo, video posnetek iz druge perspektive pa je v pičlih nekaj dneh že presegel 2,4 milijona ogledov. Poglejte si, s kakšnimi težavami se zaradi snega te dni soočajo Avstrijci!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Naj kar imajo ves ta sneg, afričani le naj imajo vso tisto hico, meni je pri nas ravno prav.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!