VIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža Evropo

Če si mnogi Slovenci te dni želimo vsaj malce zimskega vzdušja in snega, potem lahko z zagotovostjo trdimo, da imajo Avstrijci snega do vrh glave. Metaforično in dobesedno.Včeraj je na spletu pristal video posnetek iz kraja St. Ulrich am Pillersee, kjer imajo snega na pretek.

Prevozniško podjetje Nothegger Transport Logistik GmbH je objavilo video posnetek, ob katerem je mnogim zastala sapa. Svoje parkirane tovornjake so morali najprej očistiti, nato pa s pomočjo bagra povleči na prosto.


Ob posnetku so še zapisali, da takšne količine snega ne pomnijo, četudi je v omenjenem kraju vsako zimo veliko snega.

Prizori so hitro obkrožili Evropo, video posnetek iz druge perspektive pa je v pičlih nekaj dneh že presegel 2,4 milijona ogledov. Poglejte si, s kakšnimi težavami se zaradi snega te dni soočajo Avstrijci!

0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Naj kar imajo ves ta sneg, afričani le naj imajo vso tisto hico, meni je pri nas ravno prav.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo