VIDEO: To je rezultat, ko se dva Ljubljančana istočasno zapeljeta skozi rdečo

Številni slovenski vozniki brez kančka zadržkov zapeljejo skozi oranžno luč na semaforju.

V kolikor prihajate iz večjih mest, pa zagotovo že sami veste, da je tudi vožnja skozi rdečo luč na semaforju že prava stalnica.

In kaj se lahko zgodi, če skozi rdečo luč v zadnjem trenutku zapeljeta dva voznika? Točno to, kar lahko vidimo v video posnetku pred vami, ki ga je s fiksno kamero v vozilu v objektiv ujel Tomaž.

V križišču med Drenikovo ulico in Parmovo cesto v Ljubljani se je ob oranžni luči pred križiščem začel zaustavljati, nato pa bil priča pravemu šoku. En izmed voznikov je z vozilom zapeljal skozi rdečo luč, na drugi strani pa je isti prekršek storil še drugi voznik.

Prišlo je do trčenja, ki pa na srečo ni imelo znakov hudih poškodb.

Poglejte si rezultat, ko v Ljubljani skozi rdečo luč na semaforju istočasno zapeljeta dva voznika!

Avtor posnetka: Tomaž Gregorec
0
JeklenaPest
Pred 9 meseci
Tako je, Tone. Najhujše pa oškodovanca potem še čaka. Namreč boj za "staro pravdo" s kriminalnimi in od države blagoslovljenimi združbami, imenovanimi zavarovalnice.
1
Tone Godec
Pred 9 meseci
V tem primeru sta vsaj oba krivca - veliko huje pa je, ko eden od udeleencev vozi po predpisih in jo skupi po nedolznem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!