VIDEO: To je rezultat, ko se dva Ljubljančana istočasno zapeljeta skozi rdečo

Številni slovenski vozniki brez kančka zadržkov zapeljejo skozi oranžno luč na semaforju.

V kolikor prihajate iz večjih mest, pa zagotovo že sami veste, da je tudi vožnja skozi rdečo luč na semaforju že prava stalnica.

In kaj se lahko zgodi, če skozi rdečo luč v zadnjem trenutku zapeljeta dva voznika? Točno to, kar lahko vidimo v video posnetku pred vami, ki ga je s fiksno kamero v vozilu v objektiv ujel Tomaž.

V križišču med Drenikovo ulico in Parmovo cesto v Ljubljani se je ob oranžni luči pred križiščem začel zaustavljati, nato pa bil priča pravemu šoku. En izmed voznikov je z vozilom zapeljal skozi rdečo luč, na drugi strani pa je isti prekršek storil še drugi voznik.

Prišlo je do trčenja, ki pa na srečo ni imelo znakov hudih poškodb.

Poglejte si rezultat, ko v Ljubljani skozi rdečo luč na semaforju istočasno zapeljeta dva voznika!

Avtor posnetka: Tomaž Gregorec
0
JeklenaPest
Pred 8 meseci
Tako je, Tone. Najhujše pa oškodovanca potem še čaka. Namreč boj za "staro pravdo" s kriminalnimi in od države blagoslovljenimi združbami, imenovanimi zavarovalnice.
1
Tone Godec
Pred 8 meseci
V tem primeru sta vsaj oba krivca - veliko huje pa je, ko eden od udeleencev vozi po predpisih in jo skupi po nedolznem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija