VIDEO: To je rezultat, ko se dva Ljubljančana istočasno zapeljeta skozi rdečo

Številni slovenski vozniki brez kančka zadržkov zapeljejo skozi oranžno luč na semaforju.

V kolikor prihajate iz večjih mest, pa zagotovo že sami veste, da je tudi vožnja skozi rdečo luč na semaforju že prava stalnica.

In kaj se lahko zgodi, če skozi rdečo luč v zadnjem trenutku zapeljeta dva voznika? Točno to, kar lahko vidimo v video posnetku pred vami, ki ga je s fiksno kamero v vozilu v objektiv ujel Tomaž.

V križišču med Drenikovo ulico in Parmovo cesto v Ljubljani se je ob oranžni luči pred križiščem začel zaustavljati, nato pa bil priča pravemu šoku. En izmed voznikov je z vozilom zapeljal skozi rdečo luč, na drugi strani pa je isti prekršek storil še drugi voznik.

Prišlo je do trčenja, ki pa na srečo ni imelo znakov hudih poškodb.

Poglejte si rezultat, ko v Ljubljani skozi rdečo luč na semaforju istočasno zapeljeta dva voznika!

Avtor posnetka: Tomaž Gregorec
0
JeklenaPest
Pred 10 meseci
Tako je, Tone. Najhujše pa oškodovanca potem še čaka. Namreč boj za "staro pravdo" s kriminalnimi in od države blagoslovljenimi združbami, imenovanimi zavarovalnice.
1
Tone Godec
Pred 10 meseci
V tem primeru sta vsaj oba krivca - veliko huje pa je, ko eden od udeleencev vozi po predpisih in jo skupi po nedolznem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!