VIDEO: To je rezultat, ko se dva Ljubljančana istočasno zapeljeta skozi rdečo

Številni slovenski vozniki brez kančka zadržkov zapeljejo skozi oranžno luč na semaforju.

V kolikor prihajate iz večjih mest, pa zagotovo že sami veste, da je tudi vožnja skozi rdečo luč na semaforju že prava stalnica.

In kaj se lahko zgodi, če skozi rdečo luč v zadnjem trenutku zapeljeta dva voznika? Točno to, kar lahko vidimo v video posnetku pred vami, ki ga je s fiksno kamero v vozilu v objektiv ujel Tomaž.

V križišču med Drenikovo ulico in Parmovo cesto v Ljubljani se je ob oranžni luči pred križiščem začel zaustavljati, nato pa bil priča pravemu šoku. En izmed voznikov je z vozilom zapeljal skozi rdečo luč, na drugi strani pa je isti prekršek storil še drugi voznik.

Prišlo je do trčenja, ki pa na srečo ni imelo znakov hudih poškodb.

Poglejte si rezultat, ko v Ljubljani skozi rdečo luč na semaforju istočasno zapeljeta dva voznika!

Avtor posnetka: Tomaž Gregorec
0
JeklenaPest
Pred 10 meseci
Tako je, Tone. Najhujše pa oškodovanca potem še čaka. Namreč boj za "staro pravdo" s kriminalnimi in od države blagoslovljenimi združbami, imenovanimi zavarovalnice.
1
Tone Godec
Pred 10 meseci
V tem primeru sta vsaj oba krivca - veliko huje pa je, ko eden od udeleencev vozi po predpisih in jo skupi po nedolznem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!