VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocesti

Novinarka informativne oddaje Svet Živa Ivačič je bila ob sneženju iz torka na sredo na terenu že ob 3:00 ponoči. Spremljala je delovanje zimskih služb, skupaj s snemalcem pa ujela nevšečnosti, ki so avtoceste ohromile že ponoči. Zdrsov tovornjakov ni manjkalo, na cesti pa so se našli tudi taki, ki so se na pot odpravili brez zimske opreme.

A prispevek je številne Slovence tudi zmotil. Vozniki tovornjakov so zapisali, da jih večina ponoči počiva, med 4:00 in 6:00 pa štartajo na pot. Terminska roba pa mnogim tovornjakarjem tega ne dopušča. Spet drugi zgroženi bralci pišejo, da je od novinarske ekipe popolnoma neodgovorno to, da so na avtocesti prispevek snemali brez odsevnih telovnikov, medtem, ko je bila ta odprta za promet.

Oglejte si, kaj vse so posneli novinarji informativne oddaje Svet!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!