VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasu

Te dni je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem so svojo intervencijo prikazali gasilci iz Radovljice. V igranem skeču so hitro priskočili ranjencem na pomoč, med vožnjo pa naleteli na voznika, ki reševalnega pasu ni vzpostavil.

Prav zato so mu dali poučno lekcijo, ki si jo bo zagotovo še kako dobro zapomnil!

Gasilci iz Radovljice želijo z video posnetkom še več voznikov seznaniti s tem, kako pravilno vzpostaviti reševalni pas na avtocestah ob zastoju. Nenapisano pravilo veleva, da moramo reševalni pas vzpostavljati že takrat, ko se vožnja na avtocesti ob gostem prometu spusti pod 60 km/h.

Le tako bomo morebitnim reševalnim vozilom omogočili najhitrejšo pot do cilja, četudi na avtocesti pred nami ni prometne nesreče.

Radoveljski gasilci so v sicer zaigranem video posnetku med vožnjo naleteli na voznika, ki reševalnega pasu ni vzpostavil. Ker se ni znal umakniti, so stvari v roke vzeli gasilci. Njegov avtomobil so namreč prevrnili na bok, nato pa z intervencijsko vožnjo nadalejvali.

Bi morali gasilci med intervencijami na tak način kaznovati voznike, ki ne vzpostavijo reševalnega pasu ali morebiti po njem celo vozijo? Delimo naprej, če bi moralo veljati takšno pravilo!


Sledi nam na Facebooku za več zanimivih prispevkov
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Po moje tako prevračanje avtomobila ni potrebno. To ja terja napor reševalcev. Za ta namen bi bilo bolje mobilizirati eno patrio z močnim odbijačem in avte kretenov enostavno poriniti v ograjo ali pa s ceste.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!