VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasu

Te dni je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem so svojo intervencijo prikazali gasilci iz Radovljice. V igranem skeču so hitro priskočili ranjencem na pomoč, med vožnjo pa naleteli na voznika, ki reševalnega pasu ni vzpostavil.

Prav zato so mu dali poučno lekcijo, ki si jo bo zagotovo še kako dobro zapomnil!

Gasilci iz Radovljice želijo z video posnetkom še več voznikov seznaniti s tem, kako pravilno vzpostaviti reševalni pas na avtocestah ob zastoju. Nenapisano pravilo veleva, da moramo reševalni pas vzpostavljati že takrat, ko se vožnja na avtocesti ob gostem prometu spusti pod 60 km/h.

Le tako bomo morebitnim reševalnim vozilom omogočili najhitrejšo pot do cilja, četudi na avtocesti pred nami ni prometne nesreče.

Radoveljski gasilci so v sicer zaigranem video posnetku med vožnjo naleteli na voznika, ki reševalnega pasu ni vzpostavil. Ker se ni znal umakniti, so stvari v roke vzeli gasilci. Njegov avtomobil so namreč prevrnili na bok, nato pa z intervencijsko vožnjo nadalejvali.

Bi morali gasilci med intervencijami na tak način kaznovati voznike, ki ne vzpostavijo reševalnega pasu ali morebiti po njem celo vozijo? Delimo naprej, če bi moralo veljati takšno pravilo!


Sledi nam na Facebooku za več zanimivih prispevkov
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Po moje tako prevračanje avtomobila ni potrebno. To ja terja napor reševalcev. Za ta namen bi bilo bolje mobilizirati eno patrio z močnim odbijačem in avte kretenov enostavno poriniti v ograjo ali pa s ceste.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca