VIDEO: To se zgodi z majhnimi piščančki, preden končajo na naših krožnikih...

Ljudje, ki bi imeli priložnost v živo videti, skozi kaj vse morajo živali, da na koncu pristanejo na naših krožnikih, bi najverjetneje en za drugim postajali vegetarijanci. Borci za pravice živali se širom celega sveta vsak dan borijo za lepše življenje živali, ljudi pa seznanjajo z resnico, pred katero si večkrat zatiskamo oči.

Živalim se zaradi človeškega pohlepa in človšekih "potreb" namreč ne piše prav nič dobrega. Ena izmed organizacij, ki ljudstvo nagovarja k prenehanju uživanja mesa, je obiskala tovarno, ki se ukvarja z vzrejo piščancev. In tam so posneli prizore, ki so dali že mnogim misliti.

Boste po ogledu posnetka tudi vi drugače gledali na meso, ki ga kupujete v trgovinah? Delimo video posnetek naprej še med prijatelje, morda pa bo dal misliti tudi njim!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Na mojem krožniku že desetletja ni končal noben piščanec. In po moje tudi ne bo. Sem zaveden ptujčan in PP preziram. Pa tudi smilijo se mi ta drobna bitjeca, ki jih brezsrčni ljudje tako masovno koljejo in žrejo. Večkrat sem se že vprašal, kako bi meni bilo na njihovem mestu...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.