VIDEO: To se zgodi z majhnimi piščančki, preden končajo na naših krožnikih...

Ljudje, ki bi imeli priložnost v živo videti, skozi kaj vse morajo živali, da na koncu pristanejo na naših krožnikih, bi najverjetneje en za drugim postajali vegetarijanci. Borci za pravice živali se širom celega sveta vsak dan borijo za lepše življenje živali, ljudi pa seznanjajo z resnico, pred katero si večkrat zatiskamo oči.

Živalim se zaradi človeškega pohlepa in človšekih "potreb" namreč ne piše prav nič dobrega. Ena izmed organizacij, ki ljudstvo nagovarja k prenehanju uživanja mesa, je obiskala tovarno, ki se ukvarja z vzrejo piščancev. In tam so posneli prizore, ki so dali že mnogim misliti.

Boste po ogledu posnetka tudi vi drugače gledali na meso, ki ga kupujete v trgovinah? Delimo video posnetek naprej še med prijatelje, morda pa bo dal misliti tudi njim!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Na mojem krožniku že desetletja ni končal noben piščanec. In po moje tudi ne bo. Sem zaveden ptujčan in PP preziram. Pa tudi smilijo se mi ta drobna bitjeca, ki jih brezsrčni ljudje tako masovno koljejo in žrejo. Večkrat sem se že vprašal, kako bi meni bilo na njihovem mestu...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!