VIDEO: To se zgodi z majhnimi piščančki, preden končajo na naših krožnikih...

Ljudje, ki bi imeli priložnost v živo videti, skozi kaj vse morajo živali, da na koncu pristanejo na naših krožnikih, bi najverjetneje en za drugim postajali vegetarijanci. Borci za pravice živali se širom celega sveta vsak dan borijo za lepše življenje živali, ljudi pa seznanjajo z resnico, pred katero si večkrat zatiskamo oči.

Živalim se zaradi človeškega pohlepa in človšekih "potreb" namreč ne piše prav nič dobrega. Ena izmed organizacij, ki ljudstvo nagovarja k prenehanju uživanja mesa, je obiskala tovarno, ki se ukvarja z vzrejo piščancev. In tam so posneli prizore, ki so dali že mnogim misliti.

Boste po ogledu posnetka tudi vi drugače gledali na meso, ki ga kupujete v trgovinah? Delimo video posnetek naprej še med prijatelje, morda pa bo dal misliti tudi njim!
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Na mojem krožniku že desetletja ni končal noben piščanec. In po moje tudi ne bo. Sem zaveden ptujčan in PP preziram. Pa tudi smilijo se mi ta drobna bitjeca, ki jih brezsrčni ljudje tako masovno koljejo in žrejo. Večkrat sem se že vprašal, kako bi meni bilo na njihovem mestu...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom