VIDEO: To se zgodi z majhnimi piščančki, preden končajo na naših krožnikih...

Ljudje, ki bi imeli priložnost v živo videti, skozi kaj vse morajo živali, da na koncu pristanejo na naših krožnikih, bi najverjetneje en za drugim postajali vegetarijanci. Borci za pravice živali se širom celega sveta vsak dan borijo za lepše življenje živali, ljudi pa seznanjajo z resnico, pred katero si večkrat zatiskamo oči.

Živalim se zaradi človeškega pohlepa in človšekih "potreb" namreč ne piše prav nič dobrega. Ena izmed organizacij, ki ljudstvo nagovarja k prenehanju uživanja mesa, je obiskala tovarno, ki se ukvarja z vzrejo piščancev. In tam so posneli prizore, ki so dali že mnogim misliti.

Boste po ogledu posnetka tudi vi drugače gledali na meso, ki ga kupujete v trgovinah? Delimo video posnetek naprej še med prijatelje, morda pa bo dal misliti tudi njim!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Na mojem krožniku že desetletja ni končal noben piščanec. In po moje tudi ne bo. Sem zaveden ptujčan in PP preziram. Pa tudi smilijo se mi ta drobna bitjeca, ki jih brezsrčni ljudje tako masovno koljejo in žrejo. Večkrat sem se že vprašal, kako bi meni bilo na njihovem mestu...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal